Танес сака да стане Хакер

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување

Дечки. Јас нигде не реков дека темава е за билдање мислења, он рече јас му реплицирав. А јас да ти одговорам. Пишувам зошто сакам. Појасно ти е сега, или пак тешко?:bip:

Дечки. Јас нигде не реков дека темава е за билдање мислења, он рече јас му реплицирав. А јас да ти одговорам. Пишувам зошто сакам. Појасно ти е сега, или пак тешко?:bip:

ZeroStyle relax... :pos2:

Стисни и на рестарт па задржи го power копчето јако ќе ја заебеш :toe::)

ТАНЕС, што направи бе човек?
ја хакна професорката ? :pos2:

ај ак ја хакнит ќе пукет петарди од втора година:pos2:

лолз ја хакна ли проферсорката бе?

Tanes ја хакна бе?

Tanes, значи:

Прво, ја следиш и и ги дознаваш секојдневните навики.

Потоа ја киднапираш и ја мачиш се додека не те научи да и го хакираш компјутерот.

После сево ова и ја бришиш меморијата од последните 2 дена ( колку што трае киднапирањето ), и и го хакираш компјутерот.

Полесно не може да биде, good luck.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Рускиот хакер Танес и неговите фикс идеи.
Вака ке напраиш идеш My Computer->(C:)->и ке дојдеш до еден фолдер наречен Windows ке го селектираш па ке стиснеш Shift+delete и ке ти се појави еден прозор со Yes No и ти ке одбереш Yes следно што ке направиш ке го рестартираш компјутерот и си ја средил работата. Среќно

за некој месец јас и HCI-Trance ке хакниме то компјутерската мрежа во школоно за да си обезбедиме full access на терминалите шо ке ги донесат. а после за по информатика професроката лесно е:D

Уау браво, ти се восхитувам, ти си мојот херој, може автограм на цице?

Јас знам како.
Сретни го на улица и прашај го:
"Еј другар кој ти е пасвордот на кајгана?"
Ова делува во 50% од случаите,50% се шансите да добиеш бокс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom