T-mobile со поскапи и нови тарифи ?

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
2ih2yvq.jpg

Наздравје бричење.

Мала е добивката потполно ги разбирам, а и не за секого мобилен на постпејд кој стаса тој зема.
Или не чекај не можат да навасааат со бројчиња па ова е да се намали гужвата.
Светска криза е секаде е во загуба само кај нас се во добивка, па си рекоа тоа германците а бе овие имаат пари не се за жалење дај ќе пополниме некоја дупка ваму кај нас.

е сега ќе гледате масовно префрлање на ВИП

А ова ќе важи за сите или само за новите што ќе склучуваат договори?

за сите што ќе склучат нов договор,и на сите што ќе им заврши договорот

Abe ova e nekoj zagovor :vozbud: i VIP gi ima istite tarifi kako t-mobile
SMEAT LI VAKA ???

I ONE GI IMA SMENETO TARIFITE (NA POLOSO)
SEGA SITE TRI OPERATORI IMAAT 99%ISTI TARIFI KOJ GI SMENIJA VO IST DEN NAJVEROJATNO VO DOGOVOR MEGU SEBE !!!
MISLAM DEKA IMA ZAKON PROTIV OVA

за сите што ќе склучат нов договор,и на сите што ќе им заврши договорот

Abe ova e nekoj zagovor :vozbud: i VIP gi ima istite tarifi kako t-mobile
SMEAT LI VAKA ???

I ONE GI IMA SMENETO TARIFITE (NA POLOSO)
SEGA SITE TRI OPERATORI IMAAT 99%ISTI TARIFI KOJ GI SMENIJA VO IST DEN NAJVEROJATNO VO DOGOVOR MEGU SEBE !!!
MISLAM DEKA IMA ZAKON PROTIV OVA

смеат море зашо да несмеат!?

е ова ти се вика олигопсон, договор куќа гради :tv:

Ајде бе го чита некој ова она антимонополска комисија кај го има ова?
Ајде ако можи дрвените адвокати да се јават да ги бранат тарифите :tapp:.

дали стварно мислите дека ќе успеат да им ги замутат сметките?
хммм, не мислам така, ипак им оставија некое процентче на државата од МАК телеком колку да се радуваат и да не ги замараат.... дибеците на времето мислеа дека ова е директна инвестиција, исто ко со ЕВН,Окта... ете ви greenvest, нека ве соголат олигополите...

цц ц колку сме кутри :tapp:

daj otvorete nova tema samo za ova.

Си знаеме ние да титкаме што ни е гајле.
Едно титкање дома си?
Одговор едно титкање дома сум, две титкања не сум.
Ако не е дома (две титкања) едно титкање за колку време дома ќе бидеш?
Одговор едно титкање половина саат, две титкања саат, три титкања ќе ме нема цел ден.
Потврда на тоа едно титкање ќе ти поминам, две титкања не идам.

Јас имам две претплати едната е до крајот на јуни и не планирам да продолжам договор со овие цени не ми се плакаат поскапи сметки затоа ке ја исклучам ,а другата претплата ке ја префрлам од relax family 1000 на друга поефтина тарифа Relax Start\Flex Start 399 денари па нека ги зголемат пак цените на разговори мислам дека вака ке осетет и операториве и би ги намалиле цените пак дури и дупло ако сите масовно исклучиме и ги намалиме сметките :toe:

Јас имам две претплати едната е до крајот на јуни и не планирам да продолжам договор со овие цени не ми се плакаат поскапи сметки затоа ке ја исклучам ,а другата претплата ке ја префрлам од relax family 1000 на друга поефтина тарифа Relax Start\Flex Start 399 денари па нека ги зголемат пак цените на разговори мислам дека вака ке осетет и операториве и би ги намалиле цените пак дури и дупло ако сите масовно исклучиме и ги намалиме сметките :toe:

mislam deka toa ke sleduva samo po sebe.lugeto sami koga ke gi dobijat smetkite ke pocnat da gi isklucuvaat liniite.vo kriza prvo se odkazuvas od nepotrebniot luksuz

фрлајте тоа картиците од ТМобиле бе ... :tapp: уште ли ве бричат ... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom