Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сега у моментов имам 4 планирам уште 1 да земам !
Дали може и колку може повеке најдобро да си прашаш у салон.
Сакаше да кажиш дека можат да се земат 4 мобилни по цената од Доверба 24 ако се приклучам на relax 1000?
Прашува човекот за колку телефони, а не колку броеви.Значи вака... имавме прво еден број!! После на истата сметка и тарифа ставивме усте 2, и сега усте 1,значи вкупно 4. Мислам дека на relax 1000 најмногу што може е 4 броја во тандем. А кога го земавме 4 ни кажаа дека доколку ја смениме тарифата на 1800 ке моземе да земеме усте 2 или 3 незнам точно... ама најдобро прашај си во некој од салониве...:smir:
Прашува човекот за колку телефони, а не колку броеви.
Не реков да не зема телефон, туку прашува дали може да земе повеќе телефони (по намалената цена) со еден ист договор.
Korisnik sum na mobimak 2 godini i skoro mi isteche dogovorot...Sakam da go podnovam so relax 500 family .relax 500 family treba da imam dva broja - "mojot" dosega shto go koristam i eden nov.Znachi li deka mozham da zemam 2 telefoni po cenata shto e na doverba 24??
Nositel e edniot broj i pretplatata e na nego.Drugiot broj ima li nekakvo ogranichuvanje kolku treba da "potrosi" vo eden mesec?
Ako nekoi ima info i znae molam da odgovori.Bev vo 2 saloni na mobimak razlichno mi kazhuvaat.
Вака јас уклучив Relax Family 1000 со оваа тарифа можев да уклучам најмногу 4 броеви "тандем" и за сите броеви зедов 4 мобилни по цената од Доверба 24.Али не ме бендисува тоа што неможам да се префрлам цела година на друга тарифа (на поефтина Relax Family 250 , 500)
Денеска ке прашам дали можам да се префрлам на некоја од тарифите од Flex 250 , 600 и 1000 .Na Flex поефтини се разговорите од денар до два ипол одприлика.