Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Оф леле со тие 1.25 коеф. Како да ги начекам, а да не ме заебат? :eek: Знајш како лесно со мојата (не)среќа таа утакмица може многу лесно да излезе 2-2 и да се чешам после :eek: Абе колку пати сум мислел, премислувал, сум пробувал дубл со по 1.3-1.5, кошарка само колку пати ме паднала за еден ебан кош, колку пати сум играл ГГ а завршила 0-1, 2-0...колку пати сум паѓал на дупли шанси, ех....:tapp:
Дупливе шанси најпросто кажано ме убиваат. Од нив бегам како ѓавол од крст:D

Еве јас како играм
Во последниве месец дена иам скор од 14-4 пошо друг ми ја води статистката сега ми е полесно да знам колку можам и знам.Сите 4 пати шо паднав беа многу блиску Донбас прво им требаше победа за да одат во плеј оф копуците победија по продолженија,второ СКА епската 0-0 една утакмица на 1000 е таа,трето Витесе 3+ 2-0 еден куп шанси промашени и Шамрок овде се чудев како воопшто паднав.
*играм на Валуе бет т.е. коеф шо имат вредност да бидит изигран оние поупатените знаат
*играм строго лиги шо ги пратам и тоа е најдобар начин за да фатите.
*по можност гледајте ги натпреварите да знаете шо играте и тоа како помага
*во последно играм поке на голој зато шо шансите се 50-50
*статистика ,инфо за повреди,форма итн е многу битно без ова ретко да испратам конечен тип без овие инфо само на голови освен ако ја пратам лигата и гледам натпревари.
*И се трудам да го најдам оној safe bet колку е можно да се најде истиот.
*Најчесто играм Британија и КХЛ особено Шкотска ниски лиги и ПЛ Англија зато шо инфо за овие има купишта

Секако треба и среќа ама и знаење мора да се има,интуиција малку ако успее сето ова да се уклопи и тоа како се прават пари.

И најбитното Играјте со пари шо лесно можете да ги прежалите и нема да ви влијаат на секојдневниот живот.
Лесно се добива но многу полесно е да го изгубиш добиеното

Денес се е до информирањето...
Јас чекам еден час до мечот да го видам составот, пред да ставам добри пари...

Мурињо ми го стави еднаш со Аднан или Адан или како и да се вика тој месечарот...
Од тогаш, строго составите гледање, па кладилница...

И гледај да избереш состав кој игра за нешто... Манчестер игра без калкулации досега... Италијаниве некако не ми се сигурни за поголема уплата, освен Милан дома... Некогаш знам и на дупла да го играм...

И да не заборавам, СРЕЌА треба...

Порто пред некоја недела имаше 22 удари во гол и не победи...
Вердер му даде гол на Б,Минхен со 10 играчи, и покрај нивниот скор од 2 или 3 примени гола во 2013...

Кога сака, сака... кога не сака, и газот со зејтин да го премачкаш, џабе ти е...
Е така да си ми здрав и жив, среќа треба. Е сега некои ја имаат повеќе, некои помалку. На пример знам луѓе што на 2-3 недели фаќаат по 4-5000. И тоа со какви тикети? Исти онакви класик, ко шо ги играме повеќето. 5-6 утакмици со 30-40 коеф и 100-200 уплата. Како тој може толку често да фаќа такви тикети, а јас...не дај боже..еден таков во година :eek:.

Еве го мојот предлог за специјал 10 до 20 во Спортлајф за викендов:

Свиндон-Валсал 1
Порт Вејл-Саутенд 1
Транмере-Олдам 1
Херенвен-ПСВ 2
Андерлехт-Не знам кој 1
Интер-Болоња 1
Херта-Дуизбург 1
Парма-Торино 1
Леванте-Гетафе 1
АЗ-Ден Хаг 1
за 20 ден. носи 9246:D
--- надополнето: 8 март 2013 во 12:35 ---
Браво бе брат браво алал да ти е (y) Е за ова зборувам јас...кога јас вака бе? :eek: Нема теорија никаква, во никој универзум. Еве за проба, за реваншите 100 ливчиња вакви да напраам, едно ако влези јас си го менувам името :pos:

За денеска според мене,Химки-Сиена монтепаски е најсигурен 1,евролига.Химки игра страшно на домашен терен,самиот факт дека тука падна и Барселона,говори колку са доминантни на домашен терен.

+Хекет и Рес се аут кај Сиена.

Играта 10 од 20 од Спортлајф

Галатасарај 1
Гронинген 1
Ангерс 1
Бохемианс 1
Славен Белупо 1
Ротерхам
Рајо Валекано 1
Елче 1
Хајдук 1
Порто 1

Со 30 денари уплата добивка 8.605 денари

Викендов Интер - Болоња 1 1.70 само затоа што Интер се очајни на гости, а дома се прилично добри. Препорачувам 1 затоа што ќе играат со силен состав (не најсилниот). Имаат доста повредени (неколку првотимци) кои се повредени подолго време нови нема. Касано ќе одмара. Ако изгубат дома од Болоња, куферите и продади ги сите во нисколигаши.
Мој тип 1, може и Х-1. Со среќа!

Мастрихт - Хелмонд GG
Графшап - Волендам GG

Henderson+ westbruk 30.5 poveke .

Ova e greska u ponuda. Dokolku ka stignete stajte i nekoj denar. Inace ova e na www.betcity.ru na sharlot vs oklahoma :)

Emmen - GG3+ (2.40)
Den Bosch - 1&3+ (2.50)
Maastricht - 1 (2.10)

50 ден уплата - 650 ден добивка

Porto - 1-1&3+ (2.20)
Bangor - 1 (2.10)
Graafschap - GG&3+ (1.80)

50 уплата - 420 добивка...

Играта 10 од 20 од Спортлајф

Галатасарај 1
Гронинген 1
Ангерс 1
Бохемианс 1
Славен Белупо 1
Ротерхам
Рајо Валекано 1
Елче 1
Хајдук 1
Порто 1

Со 30 денари уплата добивка 8.605 денари

Викендов Интер - Болоња 1 1.70 само затоа што Интер се очајни на гости, а дома се прилично добри. Препорачувам 1 затоа што ќе играат со силен состав (не најсилниот). Имаат доста повредени (неколку првотимци) кои се повредени подолго време нови нема. Касано ќе одмара. Ако изгубат дома од Болоња, куферите и продади ги сите во нисколигаши.
Мој тип 1, може и Х-1. Со среќа!
Немој жити мене вака навивачки. Највеќе се губи кога се иде со глава кроз ѕид. И јас сум за Интер али последниве две сезони многу ретко иде на голема уплата. Ланската сезона со Гасперини на клупата ме превртеа во 2-3 наврати и од тогаш многу ретко идат на тикет за повеќе уплата. Едино со Палермо кога играа сезонава ги стаив на 500 денари уплата заедно со уште 2-3 утакмици и фатив за среќа, си дадоа автогол Палермо во 70 и некоја минута. Иначе и јас мислам дека Интер тепа со Болоња, т.е. т1 2+ е посигурна варијанта, не се знае ништо со Интер бидејќи прима голови.
За утре Хајдук ми се гледа убав коефициентот, и за 1 и за т1 2+ (во Копачка), ПСЖ конечно треба да добие, игра со претпоследните Нанси, и во недела Ливерпул ќе иде Т1 2+ или ГГ3+ зависи од повредени/казнети играчи. Толку од мене сега за сега. :D

Немој жити мене вака навивачки. Највеќе се губи кога се иде со глава кроз ѕид. И јас сум за Интер али последниве две сезони многу ретко иде на голема уплата. Ланската сезона со Гасперини на клупата ме превртеа во 2-3 наврати и од тогаш многу ретко идат на тикет за повеќе уплата. Едино со Палермо кога играа сезонава ги стаив на 500 денари уплата заедно со уште 2-3 утакмици и фатив за среќа, си дадоа автогол Палермо во 70 и некоја минута. Иначе и јас мислам дека Интер тепа со Болоња, т.е. т1 2+ е посигурна варијанта, не се знае ништо со Интер бидејќи прима голови.
За утре Хајдук ми се гледа убав коефициентот, и за 1 и за т1 2+ (во Копачка), ПСЖ конечно треба да добие, игра со претпоследните Нанси, и во недела Ливерпул ќе иде Т1 2+ или ГГ3+ зависи од повредени/казнети играчи. Толку од мене сега за сега. :D
Навивачки Интер сум го ставил 3-4 пати досега, никогаш не играм така. Ама стварно 1.70 коефициент е понижувачки

Навивачки Интер сум го ставил 3-4 пати досега, никогаш не играм така. Ама стварно 1.70 коефициент е понижувачки
Па е, ама кога ќе видиш и не е. Болоња има две последователни победи и три победи во последните пет натпревари, згора на тоа само еднаш загубила. Од друга страна Интер е мизерија, примаат по минимум 2 гола од треторазредни екипи, така да мене воопшто не ме чуди коефициентот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom