TВ права за спортски настани

Па види од прошлите првенства кој ги пренесувал.
Сум гледал. Кај нас ЕП во Австрија и Швајцарија го пренесуваше Алсат.
Ете ти список погоре и види дека не сите национални телевизии пренесуваат европско.
Во Албанија ќе пренесуваат на Клан ТВ.

Сум гледал. Кај нас ЕП во Австрија и Швајцарија го пренесуваше Алсат.
Ете ти список погоре и види дека не сите национални телевизии пренесуваат европско.
Во Албанија ќе пренесуваат на Клан ТВ.
Види го убаво списокот и ќе видиш .

potvrdi ete sterjov na vestite deka ke odi evropskoto na mtv, ne znam zosto olimpijadata pocna da se reklamira a to ne, inace mtv gi ima prenesuvano site evropski osven toa 2008 na alsat sto beshe..

potvrdi ete sterjov na vestite deka ke odi evropskoto na mtv, ne znam zosto olimpijadata pocna da se reklamira a to ne, inace mtv gi ima prenesuvano site evropski osven toa 2008 na alsat sto beshe..
Оди посебно како реклама за ShopUefa.com. Додека за Олимпијада си е во склоп на промо најава и на крајот стои датумите и логото од МРТ.

Не знам зошто е така.

Ај се надевам ќе имаат и студиски емисии па да видиме какво ќе им смислат виртуелно студио.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Најелитните натпреварувања во одбојка ексклузивно на Спорт Клуб до 2032.

Дијамантска лига атлетика од 2025 до 2029 на Аrena Sport. Им го земаа и ова на Sport klub.

Околу летните олимписки игри пренос на МРТ
1000007047.jpg

Лига нации гледам ќе се емитува на МРТ 1 и МРТ 3 ама не знам дали е само за преноси кога игра Македонија.

Во поткаст кај Кристијан Ландов новинарот вечерва беше Мицкоски премиерот, едно прашање кое не го запаметив добро точно ама нешто беше за тоа дека немаме спортски канали на македонски. И он одговори нешто мислам
Ако мислите на коментаторите, ќе има се работи и на тоа.

Не можам сега да го барам во поткастот точно како беше прашан и како точно одговори ама мислам нешто вака беше.

Последно уредено:
Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom