Symbian App: Windows Live Messenger S60 3.0 v10.6141 Signed (најдобар до сега!)

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
досега најзадоволен, едноставен и бесплатен. Прво треба да го инсталирате "dep" фајлот потоа другиот фајл т.е. месинџерот. По можност во телефонската меморија.

пробано и функционира на Е50, Н70, Н73 и 6630. па пишувајте тука резултати и багови.

п.с. има некој фонотви за симбиан со македонска т.е. кирилична подршка?

Attachments

Се инсталира и на N95 без проблем само што немам интернет:pos2:

малце офф-топик

Се инсталира и на N95 без проблем само што немам интернет:pos2:
интересна работа синоќа т.е. вчера што ја дознав од вип. Најлесно до сега од сите оператори за подесување на GPRS и MMS.
http://podesuvanje.vipoperator.com....nufacturerId=1&modelId=371&profileIdentifier=
ти испраќаат првин една порака со верификационен код, потоа ти стига друга со подесувањата т.е. се што треба да направиш на втората порака е да напраиш Accept и верификациониот код кој е 1234 и толку се ти е подесено :) ни да се малтретираш со тие прокси/ај пи адреси и бла..бла.. кодови.

а освен тоа и задоволен сум како наплаќаат. Инсталирав првин една верзија на месинџер и само што се приклучив ми побара да ја регнам и најдов пач - го инсталирав и ми рече дека премногу стара верзија ми била и треба да се апдејтува и јас си викам ај цел програм е 7-800килобајти не би требало појке од 500кб да е апдејтот и кога ситснав на апдејт почна да иде 70/120/150/200/250 и стигна до 2500 и кусур килобајти за 30/40 секунди ми собра некои 90 денари :( и одкако ја инсталирав оваа верзија на месинџер после 3 часовно барање по интернетов и пробување на 200 верзии сега сум си задоволен. А освен тоа и не е многу скапо 2 ипол саати масовен чат со 4 души ме кошташе некои 7 денари :) и пред спиење да отворам кајгана преку мини-опера и ни 10 секундо ме бев ми собра 20 и кусур денари :)

тоа беше едно од моите први искуства со интернетот од Вип Операторот :) во секој случај сум задоволен од нив. Барем не крадат ко космофон. (можеби)

Тенк ју вери вери:helou::helou: значи да си земам бројче од VIP, ќе одам сега ама ќе свратам и до Т-Mobile да видам што имаат они да кажат.

Sorry for the off topic:helou:

Na Nokia N80 funkcionira odlicno:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom