Свирки и Maк Meтал

• Креатор на темата Креатор на темата GetLost
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто ? :(
Мене па жал ми е што не отидов :( .
Ич да не ти е ... Музички гледано сите тие шо свиреа абер немаја од свирење, публиката беше дегенска појдена да се тепа а не да се слуша. Само за едно не ми е криво шо со почитуванио архангел толку добро ги изнатепафме дегените не им текна после да се шуткаат xD

Ич да не ти е ... Музички гледано сите тие шо свиреа абер немаја од свирење, публиката беше дегенска појдена да се тепа а не да се слуша. Само за едно не ми е криво шо со почитуванио архангел толку добро ги изнатепафме дегените не им текна после да се шуткаат xD

Шознам одувек сум ги почитувал Smut , а на Screaming for Changе бубњарот им е ненормално добар. :)

Шознам одувек сум ги почитувал Smut , а на Screaming for Changе бубњарот им е ненормално добар. :)
Баш го гледаф ко се загреваше свиреше некој џез ритами али не ме импресионира многу, а од музички аспект тапанарот наСмут беше подобар.

Баге од Смат во секој случај е подобар , ама тапанарот на Скриминг фор Чејнџ е релативно нов на македонската кор сцена а веќе е подобар од 90% од „ванаби“ хардкор/металкор бубњарите.

Патем видов некој плакат за М.К.Ц за 07.08.09 , да не има некој повеќе информации ??

Баге од Смат во секој случај е подобар , ама тапанарот на Скриминг фор Чејнџ е релативно нов на македонската кор сцена а веќе е подобар од 90% од „ванаби“ хардкор/металкор бубњарите.

Патем видов некој плакат за М.К.Ц за 07.08.09 , да не има некој повеќе информации ??

и Ја тоа се прашував :helou:

Stronger than Ten и Krapnok се на 07.08.09 во Младинскиот Културен Центар. Мајспејс неможев да најдам од двата бенда, а богами нити плакатот.

Не се тие! Овие биле некој grind core или нешо слично

image-C904_4A7C6379.jpg

Capital Punishment,Titanium и Warnament на 30.08.2009 во клуб Хавана(летната)

Свирка на Capital Punishment,Titanium и Warnament на 30.08.2009 во клуб Хавана(летната).Влез 150 ден.
l_f7ae20130d4141299e32c3ee2631c652.jpg

Capital Punishment,Скопје (Trash/Hardcore/Experimental)
Titanium,Струга (Death/Trash/Power/Black Metal)
Warnament,Тетово (Trash Metal)

Свирка на Capital Punishment,Titanium и Warnament на 30.08.2009 во клуб Хавана(летната).Влез 150 ден.
l_f7ae20130d4141299e32c3ee2631c652.jpg

Capital Punishment,Скопје (Trash/Hardcore/Experimental)
Titanium,Струга (Death/Trash/Power/Black Metal)
Warnament,Тетово (Trash Metal)

Епа се гледаме Таму .. Сам одам ке изгледа ..па може да се дружиме ако иде некој од кајганџииве :)

Raven,Serpentine Fire,Vandal,Trouts 19 септември - Клуб Хавана

Attachments

• Havana.jpg
    Havana.jpg
    165,6 KB · Прегледи: 6

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom