- Член од
- 17 август 2005
- Мислења
- 1.410
- Поени од реакции
- 23
кабел за гитара собрале...требаа да го вратат ама му ја здимија :nesum:KohlBass напиша:Што позајмиле?
Ми се чини дека после In Vitro беа XS...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кабел за гитара собрале...требаа да го вратат ама му ја здимија :nesum:KohlBass напиша:Што позајмиле?
Ми се чини дека после In Vitro беа XS...

тој со цвикерчињата ко на Гонг прашак за перење беше, со тоа неговото на секој настап пигиридигиритудулишмудуликудуликркензикикирики фазон е чист шкарт. Али ипак добра атмосвера на отворено фудбал баскет графити и бина лудницане срц,на бендот пред нив,на тој Алек, другар на дечкоми од зграда ,многу фино дете...му го здиплија бе:nesum:,се свртел да напраи муабет и му го дигнале и сеа дечково почна да работи за да си купи нов :uvo:PoisonGrl напиша:@mary jane-А што бидна со басот? на InVitro им го здиплија или?
mary_jane напиша:не срц,на бендот пред нив,на тој Алек, другар на дечкоми од зграда ,многу фино дете...му го здиплија бе:nesum:,се свртел да напраи муабет и му го дигнале и сеа дечково почна да работи за да си купи нов :uvo:
ни трага ни глас ни од гитарата ни од кабелот...македонштинаKohlBass напиша:Мое сочуство... Ваљда ќе успее да го најде некако...
Со кабелот бидна нешто??? Впрочем, XS беа после In Vitro???