Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
So finta za SELEKTOR.:cuc:
Alal da mu e se sto kaza ... nisto ne izlaza.
Zaradi sugleto F. Lazarov...go izgubivme Mojso na taa pozicija.

Остајте тоа кој што кажал додека не видиме дека нешто се мрда во федерација џабе е се, тоа што го лапнаа дебело Србиве од Шпанија го лапнаа а ја видов и причината зашто Станиќ ќе ја напушта репрезентацијата.

Црвениот картон во второ полувреме не да не беше црвен картон на тоа ни жут не би му дал, чист фаул на играч во скок ништо повеќе. Му ја спушти шутирачката рака а со другата го грабна за половина да го припои до него да не мрдне или додаде.

КАТАСТРОФАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА ОД ИРФ, ШПАНИЈА И КАТАСТРОФАЛНО СУДЕЊЕ!!!

Ебате Магдинчев, не ги завршува речениците, почнува едно завршува трето. :pos:

Знаеш Бошко оваааај, како се викаше... :pos:

Што кажал за Филип и Филип не го фатив тоа? :cautious:

Ебате Магдинчев, не ги завршува речениците, почнува едно завршува трето. :pos:

Овај, како се викаше... :pos:

Што кажал за Филип и Филип не го фатив тоа? :cautious:
Дека ќе се откаже од репрезентација............и јас би се да сум му резерва на она смрдлено Ф.Л.

Дека ќе се откаже од репрезентација............и јас би се да сум му резерва на она смрдлено Ф.Л.
Ај бе ти више прекини со тој твојот Металург. Ебате тоа. Тој Ф.Л. изигра подобро од Миркуловски и Мојсовски заедно и немора у секој пост да ги хејташ Вардар. Ебате тоа... заради ваквите у последно време се послабо го пратам Металург. Некој кој до прошла сезона не знаеја кој е Металург, одеднаш сите станавте најверни навивачи на Металург. Страшно!

Чек ќе се откаже дека му бил резерва на Филип Лазаров? :)

А кога му бил резерва? Пошто минативе 2 години Филип играше во првите 20 минути, после не ни го ставаа и бековската линија беше Мојсо-Миркул-Кире.

Ако е за првенствово, не ни треба објаснување, сосема заслужено ќе беше да останеше на клупа Миркуловски. Туку, ова дека ќе се откаже го кажал Филип или Магдинчев рече дека треба да се откаже ако Лазаров Џуниор игра пред него?

Ај бе ти више прекини со тој твојот Металург. Ебате тоа. Тој Ф.Л. изигра подобро од Миркуловски и Мојсовски заедно и немора у секој пост да ги хејташ Вардар. Ебате тоа... заради ваквите у последно време се послабо го пратам Металург.
Селепец,кај прочита Металург или Вардар овде бе ? Л.Ф. кај и да играше ќе ги сметав за накази заедно со З.М.

А за тоа колку одиграл Муркуловски а колку Ф.Л. немам намера ни да дебатирам. Јасно е ко ден кој кај игра и како изиграл ДО СЕГА..........ова превенство беше добар ф.л. ама рано му текна да заигра нешто а и тоа што го изигра не беше доволно за да донесе некоја победа.

Чистка во РФМ и репрезентација може да ѓи поправи состојбите инаку ќе си тапкаат у место.

Филип Лазаров е лев бек, Филип Миркуловски е СРЕДЕН бек.
Како може да му е резерва кога играат на различни позиции?
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 21:31 ---
Zaradi sugleto F. Lazarov...go izgubivme Mojso na taa pozicija.
Сите се експерти.
Мојсо е истотака среден бек, си нема врска со позицијата на Филип Лазаров, само заради недостаток на леви бекови принудно игра на таа позиција.
Заради Фичо го изгубивме раде на времето, тоа е веќе правилно да се каже.

Селепец,кај прочита Металург или Вардар овде бе ? Л.Ф. кај и да играше ќе ги сметав за накази заедно со З.М.

А за тоа колку одиграл Муркуловски а колку Ф.Л. немам намера ни да дебатирам. Јасно е ко ден кој кај игра и како изиграл ДО СЕГА..........ова превенство беше добар ф.л. ама рано му текна да заигра нешто а и тоа што го изигра не беше доволно за да донесе некоја победа.
Немора у секој пост играчите од Металург да ги правиш богови, а играчите од Вардар обратно. Зошто би добил Ф.М. повеќе минутажа од Ф.Л. а? И не мешај други првенства овде е муабетот за СП у Шпанија кој како изиграл, а не како било пред тоа!

Филип Лазаров е лев бек, Филип Миркуловски е СРЕДЕН бек.
Како може да му е резерва кога играат на различни позиции?
Така,како што на секоја утакмица почнуваа Мојсовски,ФЛ и Лазаров.

Па тек во второ влагаше Миркуловски.

Овде веројатно игра улога и играњето на младиот и полетен Бранче Ангелевски. :facepalm:

Така,како што на секоја утакмица почнуваа Мојсовски,ФЛ и Лазаров.

Па тек во второ влагаше Миркуловски.

Овде веројатно игра улога и играњето на младиот и полетен Бранче Ангелевски. :facepalm:
Епа што има врска тоа со Филип Лазаров? :D
Ти викаш дека Миркуловски не играл ради Лазаров...

Мојсо и Миркуловски се СРЕДНИ бекови, Мојсо принудно и во репрезентација и во Металург игра како лев бек од недостаток на подобри опции.

Леви бекови се Филип Лазаров и Бранче Ангеловски... Резервна опција беше Арнаудовски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom