Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти се кењат од вакви играчи.

Треба вака.

22 од Еропа.
1 земја домаќин(ако се две играат бараж):icon_lol:
1 од Азија
1 од Африка
5 од Јужна Америка
+ Мексико и САД, (директно се пласираат, оти нема никаква конкуренција таму)...

Vote for me! :)

Шпанците ми ги потекоа јајцата со тие нивни додавања! Воопшто не ми се допаѓа нивната игра на ова СП! Со топката во гол сакаат да влезат. Најмерак ќе ми биде да го лапнат од Чиле или барем нерешено да играат!

Боби[Мкд];3632297 напиша:

Треба вака.

22 од Еропа.
1 од Азија
1 од Африка
5 од Јужна Америка

Абе ајде. Постои европско. И екипиве од Јужна Америка играат поотворено и поофанзивно и повеќе од пола екипи од Европа може вода да им носат.

ПС. Почнаа калкулации за 16 најдобри. Шпанија мора да го добие Чиле со висока гол разлика во спротивно го чека Бразил.

Боби[Мкд];3632297 напиша:

Треба вака.

22 од Еропа.
1 од Азија
1 од Африка
5 од Јужна Америка

Држи вода оваа идеа..но проблемот е тоа што...прво е светско првенство па мора да се пренесуваат натпреварите низ целиот свет вклучувајќи и океаниа за да има повеќе пари во касата на фифа.....второ за северна америка(мексико и сад)да стварно немаат конкуренција но нема да биди фер спрема другите репрезентации ..сигурно и тие некогаш саката да ја слушаат нивната химна на СП....и поправка за европа и јужна америка...Европа 18 Јужна Америка 9....вака е порелевантно

Абе и ти, појше од европа поубо, за да се пласираме и ние. Шо ќе ти се од Јужна Америка екипите. :) Европа рулз!

Боби[Мкд];3632431 напиша:
Абе и ти, појше од европа поубо, за да се пласираме и ние. Шо ќе ти се од Јужна Америка екипите. :) Европа рулз!

Абе и јас ги сакам европските екипи повеќе но ако гледаме реално во јужна америка скоро сите екипи играат офанзивно и се подобри од многуте во европа и не се плашат да нападнат..а кај ''нас'' првин гледаат да се одбранат па потоа откако ќе примат гол му текнува да нападнат!

Абе од утре почнуваат по две во ист термин да се играат. Нема да ги даваат сите. Се знае кои ќе одат директно а кои снимка?

Абе од утре почнуваат по две во ист термин да се играат. Нема да ги даваат сите. Се знае кои ќе одат директно а кои снимка?

Поинтересните ќе ги даваат и ако падне гол на другата ќе се уклучуваат на таа.(барем така рекоа)

Германија-Гана,според мене!
Но,како е распоредот на утакмици за утре?Ме мрзи да барам сеа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom