Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Мексиканците беа многу оштетени, им поништија регуларен гол. Подобро играа и заслужија барем еден гол да постигнат. Иако ги фаворизирам Африканците на овој натпревар, јасно е дека Мексико се далеку подобри.

Боби[Мкд];3611864 напиша:
Овие трубиве, куропукачки се.:nesvest:

Арно уста не им отпадна.
Божем пчели летаат глава ми пукна :pos:

Мексиканците беа многу оштетени, им поништија регуларен гол. Подобро играа и заслужија барем еден гол да постигнат. Иако ги фаворизирам Африканците на овој натпревар, јасно е дека Мексико се далеку подобри.

:nenene:

Браво за помошниот судија. Правилно досуди во ситуација која многу ретко сме ја сретнале.

Pravilo 11 OFSAJD

OFSAJD je položaj u kojem se nalazi igrač navalne ekipe na protivničkoj polovini terena kada je bliži protivničkoj poprečnoj liniji od predposljednjeg igrača odbrane i igrane lopte (u trenutku kada je njegov saigrač se oslobađao lopte) i ako utječe na igru ili protivničkog igrača, odnosno svojim položajem želi postići neku prednost.

Се извинувам што е на српски јазик. Во момнетов не можев да најдам на македонски.

Голот беше офсајд !

Шо е муабетот со трубите? Оние будали се или како?
Па не можи чоек на рает фудбал да гледа, глата ми пукна !

Иначе подобра игра на Мексико, и очекувам да победат, а за голот чист офсајд си беше :) Тој шо прати фудбал знај :)

Ретко кој го знае тоа правило, дури ни мексиканците не го знаеа... Како и да е, голот беше офсајд.

Леле овие МТВ врска немат, свирките на црнците ми пукнаа ушите а коментаторо никаде го нема нека си средат тоно...слика лоша, време нема гледај на саато...
А фудбало просечно полувреме...

Ако има некој од МТВ што го чита форумов, нека ме контактира. Се пријавувам како ВОЛОНТЕР за да им помогнам да направат графика со време и резултат.
Знам дека ве изненади почетокот на првенството, вака ненајавено, ама барем за второто коло најдете начин да не удостоите со огромното hi tech задоволство наречено резултат и време.

Европа си е Европа.

Грешка е што светско првенство организираат коекакви заостанати цивилизации. За мене утакмица не е утакмица ако нема барем солидно навивање. Ова трубиве се чист дебилизам.

Само се надевам дека на другите натпревари нема да е слична “атмосферата“ инаку уживањето на навивачите ќе биде намалено во голема мерка.

Модис и Шабалала заслужуваат добри европски клубови, не е првпат да ме воодушеват.

Прво, да им се изнаебам на МТВ во се живо и диво што им работи таму. Немаат време стаено, па мајката не живееме у 19 век. После да им се изнаебам на Кабел Тел што ми ја скинаа ХРТ 2 па нема кај да глеам асален пренос на СП.

Ај сеа за играта. Мексико подобар во поголемиот дел од првото полувреме, а голот беше чист офсајд. Ј.Африка се стегна при крај но за жал не постигнаа гол. Ајде у второ и двете екипи да запната повеќе и да гледаме голови, она што му треба на натпреваров.

П.С Ова трубиве, ѓоа пчели се у п.м, ми го дупнаа мозоков.

Да се живи на мах ТV што пуштија HD канал, мераци

Еве гоооооо, првиот гол на Мундијалот, тоа се барашее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom