Светски рекорд - 14 kg...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Наах. Со дигање тегови. :pos2::pos2:
абе имам информации од стручни лица.... што се професионалци... секок ден 30 мин мастурбација .. и ќе мускулите доле...ќе ви бидат силни како усните на чак норис хахахаххаа

Која сака да си ги вежба вагиналните мускули, нека каже, јас ќе завршам работа место неа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

вршиме услуга на сите девојки кои сакаат да имат по силни вагинални мускули.. работиме 24/7

Замисли да се фрцаш со оваа, ке ти го откине сосе тестиси :pos2::pos2::pos2::pos2:

Почнете прво со 1кг и дигајте ја куглата 10 пати, може во 2 серии по 5. Се така една недела, и во секоја наредна недела зимајте за +1кг потешка кугла. Успева ова :) Само еден совет: Недела може да земете одмор.

Господ да чува и голман да брани, какви ли не глупости ќе се изнапишат во книгата на Гинис.:uvo::uvo:

едит: Ама добар гз има русинкава, зш не кажува како дошла до тој резултат...

оваа к...т ке ти го скрши

Некоја од форумов да и руши рекорд? лала

а пред тоа колку беше светскиот рекорд :pos2::pos2:

за 300грама го поправи или ?!:pos2:

леле :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: па не е ни здраво толку. ја не можам со рака да кренам 14 кг а не со .....

Госпоѓата може и повеќе но тоа нема да делува добро и нема да најде на потик кај другите кој се занимаваат со тој спорт.

леле :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: па не е ни здраво толку. ја не можам со рака да кренам 14 кг а не со .....
оди у теретана 1/2 месеца или везбај си дома со фласи од 5 литри и ке мозес:salut: а за девојцево неснам нека продолзи да руси рекорди и у други дисциплини

14 кила еј....оваа ако се загрее у секс отиде курот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom