jovanovski
Motherfucker Jones
Па наводно требало да имаш 18 за да крстиш дете а за мирисот не се сеќавамОбјасни ми го ова те молам ???? И кажи ми дали мирисаше попот на алкохол ?
Сепак беше најглупавото нешто што сум го слушнал од поп досегаFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па наводно требало да имаш 18 за да крстиш дете а за мирисот не се сеќавамОбјасни ми го ова те молам ???? И кажи ми дали мирисаше попот на алкохол ?
Сепак беше најглупавото нешто што сум го слушнал од поп досегаИ не му текнало да ти побара лична карта туку возачка беПа наводно требало да имаш 18 за да крстиш дете а за мирисот не се сеќавамСепак беше најглупавото нешто што сум го слушнал од поп досега
ја крстив дете на 15 год, а попот не ме праша ни колку години имам, ни лична дали имам, а уште помалку возачка дали имам........Па наводно требало да имаш 18 за да крстиш дете а за мирисот не се сеќавамСепак беше најглупавото нешто што сум го слушнал од поп досега
значи кој дебил е тој попот, кај сте го нашле забеган. на која ли дрога бил ??? Грев е бакнежот, нека не ве лажат.
Озбилна сум, по тоа кришчанските правила.
Ама ако одиш по тие правила, ич браков не треба да се склопи.
Се кладиме дека невестичето не е девица?