GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Ова е направено така што дечково вози 20 на саат а другиов е излезен од задниот прозорец на колата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е направено така што дечково вози 20 на саат а другиов е излезен од задниот прозорец на колата
не зафркавај стварно !!!!!!!Ова е направено така што дечково вози 20 на саат а другиов е излезен од задниот прозорец на колата
И пак плукање по својот народ. Македончето ако не си го исплука народот кој друг... SWIDT?Македончето ако не ископира нешто кој друг...
Јас па си реков овај стварно лета. Фала шо ми објасни.Ова е направено така што дечково вози 20 на саат а другиов е излезен од задниот прозорец на колата
ејј другар фала шо кажа јас мислев некој билки пијаат овие и летаат ... аиииОва е направено така што дечково вози 20 на саат а другиов е излезен од задниот прозорец на колата

Лелеее па јас си мислев стварно летаОва е направено така што дечково вози 20 на саат а другиов е излезен од задниот прозорец на колата