СУГС Јосип Броз -Тито

Фини си се професорите, а фин е и Такис...веројатно набру ќе ни‘ прати покана за стрелаштво :)

затоа нешо глеав копаа рушеа кај салата,ја мислев ги поправаат соблекуваните нешо ау..

pa i soblekuvalnite se obnoveni, samo se malku po tesni

Здраво
emoticon-0100-smile.gif
Сега сум осмо.. И сакам да се запишам на ЈБТ.. Па може да ми кажете нешто за школово.. Како е.. Дали е многу строго?? Наставниците какви се?? Се шо знаете кажете ми..
emoticon-0102-bigsmile.gif
Позз..

а освен јбт шо ти е друго на ум?

ako ne te mrzi, mozes da go procitas cel forum, ima dosta informacii za skolovo :)

Кафич во јбт?Њтф, што се деси со школово:icon_lol:

како го средиле школово еј..чекаа ние да завшиме па да почнат нешо со работа..кафишот фулл е цело време,не бегајте толку од часови! :))

Значи кафичот коа го отворија гратис еспресо даваа(за тие што незнаат),и уште бараат име,така да ако има некој со интересен предлог кажете им награда е 100евра во пиење во кафичот.Денес коце и компанија беа за отварање на канцеларија,а за патронат отвараат балон позади школо(бар така кажа директорката).
За интервјуто со Златко беше ептен на заебанција,ама ете прифати и го напраивме.Сеа во ова издание има со проф.Александра Ѓурчиновска(Англиски предава),а во следното има ексклузивно интервју со Јане:icon_lol:(За интервјуто пративме 2 девојчиња од 2ра година).
Полека,полека тргна работава со весникот,па ќе видиме што ќе биде.За предлози слободно пишете или овде или ПП:icon_mrgr:
Заборавив да додадам дека ако некој сака да пишува за било што нека се обрати ќе направиме муабет.Моментално ни фалат колумнисти и спортски новинари па ако има заинтересирани кажете :D

Значи кафичот коа го отворија гратис еспресо даваа(за тие што незнаат),и уште бараат име,така да ако има некој со интересен предлог кажете им награда е 100евра во пиење во кафичот.Денес коце и компанија беа за отварање на канцеларија,а за патронат отвараат балон позади школо(бар така кажа директорката).
За интервјуто со Златко беше ептен на заебанција,ама ете прифати и го напраивме.Сеа во ова издание има со проф.Александра Ѓурчиновска(Англиски предава),а во следното има ексклузивно интервју со Јане:icon_lol:(За интервјуто пративме 2 девојчиња од 2ра година).
Полека,полека тргна работава со весникот,па ќе видиме што ќе биде.За предлози слободно пишете или овде или ПП:icon_mrgr:
Заборавив да додадам дека ако некој сака да пишува за било што нека се обрати ќе направиме муабет.Моментално ни фалат колумнисти и спортски новинари па ако има заинтересирани кажете :D
Кажи ми, ќе можеш да ми пратиш линк до интервјуто со Ѓурчиновска(нормално ако има електронска верзија), а ако не, претоставувам дека ќе треба до ЈБТ да се довлечкам за да најдам копија. :)

BEST TEACHER EVER!!!!!!!!!

Дај те молам напраи со мира англиски ако ја знаете:icon_mrgr:
Ќе предложам,ако се согласат од редакцијата ќе направиме.Идната недела излегува со Јане интервјуто(најверојатно петок),а после ќе видиме како ќе иде и со кој ќе правиме.
Даскалот,Коле(географија) или некој по хард кор ко Љубица ќе видиме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom