СУГС Јосип Броз -Тито

И ја ви доаѓам за 2 дена
Дај кажете што професори ке ни се паднат на оваа генерација некои финти xD
И да ве прашам дали само една професорка предава хемија у цело школо!? (мислам дека е невозможно да постигне само една :D)

И ја ви доаѓам за 2 дена
Дај кажете што професори ке ни се паднат на оваа генерација некои финти xD
И да ве прашам дали само една професорка предава хемија у цело школо!? (мислам дека е невозможно да постигне само една :D)
Не е само една незнам од кај си го слушнал ова ама грешка е.На мене ми предаваше машко по хемија(му е*ам гејот)многу чудно човече имаш 4 и 5 во графа он 4 ти става.
Сепак тој не ти паѓа не се секирај :)

Како бе Олга?Таа во трета нели ќе предава?
И класните за 3та се знаат?
Нас тој по хемија ни кажа дека ќе ги земе скоро сите класови од 3та.За класни јас знам само дека на општествено-б најверојатно Јане ќе биде класен,а на математичко-б најверојатно ќе биде ачковска

Дај кажете кои се лектири за 1ва да читнам нешо..

Што се палиш па ти толку за средно, која професорка....лектири.
уживај си

Денес да отидам ги има ?

Де бе :) читај ги кога ќе ти ги кажат дека ќе ти се, и така ќе ги заборавиш а ако ти се падне некоја ретардирана професорка ко ја што имав да ти бара детали од книгите ќе те направи дека не си ги читал, затоа глеј што посвежи да ти се.

И уживај во летово, не е битно кој ќе ти предава, ние тука финти ќе ти кажеме :)

Не се плашам ја ме исплашија xDВака е онака е ова ке ти праат она ке ти праат..

Оле хемија е срце жена (ако се збори за неа). Плашете и се само ако стварно не учите. Цени знаење, активност и редовност. И со сигурност можам да кажам дека е една од најфер професорите во ЈБТ.

Не се плашам ја ме исплашија xDВака е онака е ова ке ти праат она ке ти праат..

Веќе што ќе ти прават, што да ти кажувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom