СУГС Јосип Броз -Тито

Ачковска е во Австралија до февруари... Јејејејејејеј :))

Во понеделник иам први и втори со неа и среда први и ни рекоа да не идеме.Тоа би значело повеќе од пола саат спиење.Јејјејејејејејејеј:):):)

Дали некој знае точно зошто Билјана веќе не предава хемија во ЈБТ?
И која смена се прва година оваа недела?:)

Дали некој знае точно зошто Билјана веќе не предава хемија во ЈБТ?
И која смена се прва година оваа недела?:)

Сакаш да и идеме на Љубица? :pos2:

Од понеделни не ми предава веќе Лилјана германски.Мања ќе не смени.
Добра е?:):)

What happened to Lile? Miss that freak :(

Ќе предавала на четврта.

:pos: Таа прва не може да ги воведе у ред :)))) Оваа Мања не ми предавала а сменив 4 професорки по германски, ама другите викаат дека била малце :lud:

:pos: Таа прва не може да ги воведе у ред :)))) Оваа Мања не ми предавала а сменив 4 професорки по германски, ама другите викаат дека била малце :lud:

Коа ни кажаа дека нема да ни предава мислев дека ја избркале.Ама па боље да ни останеше пошто ем ништо не праиш на час ем на крај пак лесно се вади 5ка.

Па ја би да се плашите од Мања, ама не премногу.
Си има и леви и десни денови жената, ама скоро никогаш нема да ја начекате во арните:)

Кога ќе те праша што правиш, кажи и дека се молиш у Господ да не те испраша, ќе видиш што ќе ти каже и се ќе ти се разјасни. : D

И мене ми ја тргнаа оваа по германски,па ајде да видиме што човек е оваа Мања.Иначе новинарски клуб во нашево школо подготвува весник,па ако имате некој предлог дали за име,содржина или било што пишете:smir:
Моментално уште е во спремање би требало да излезе првото издание идната недела па ќе ви стаам линк тука да прочитате што сме напишале:pipi:

Рејтингот на Ј.Б. Тито е паднат рамно на хемиско. Не е ЈБТ ништо од тоа што беше. Драган стариот, Василка и Ачковска во втора ми беа прва постава професори и животот ми го скратија, кога збориме за професори.

Незнам од кај ти е ова дека е на ниво на хемиско,а дека е паднат стварно паднат е.Иначе и мене ми е Ачковска ама дали се сменила незнам,зашто на мојов клас нешто лошо му нема напраено досега.
П.С.Дајте бе предлози за име на весникот???
П.П.С.Во нова македонија ќе излегува еднаш месечо средношколски весник и ќе го уредуваат деца од сите средни во скопје

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom