Судијата од Интер - Барселона, Olegario Benquerenca вели: „Јас сум од Милано“

• Креатор на темата Креатор на темата FCB10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како може навивачи на Барселона да јадат гомна за судии? Да ја направеше темава некој друг , да разберам , ама ова:toe:

Добро што не се сите такви.
Edni jadat gomna edni jadat kur! :pusk:

вчера, 16:37
Ni najmalku sum zadovolen od igrata na Barca no ne gi prifakam greskite na sudijata i nemozam da se pomiram so toa... ne deka mi e krivo deka izgubivme i da ne zgresese pak ke izgubevme ama ne so ovoj rezultat... tolku od mene i nejkam vise da komentiram(a i nema) da komentiram do sreda zatoa sto se nerviram se nadevam na dlaboka pobeda vo sreda i togas ima da ubijam nekolku Interisti Lol!
eden moj post na fan klubot Barcelona i preku kurac ste mi site deka nemozam da se pomiram so porazot...

Не плачете сеа бе Мурињо убаво кажа бидете големи и во поразот,судијата може згреши али и лани со Челзи коа игравте оној Скандинавецот мама им еба на Челзи така да кругот се врти.Неам ништо против Барса најак фудбал играат дефинитивно ама ова со судииве не е ни прво ни последно.

Темава е измислена за Давор ама штета баниран е :)

Боби[Мкд];3500048 напиша:
Да ја искористам приликава и да го поздравам Овребо, за голот што го призна со Фиорентина.Thank you Ovrebo.:back:

Не само да му се заблагодариш, него и копачките треба да му ги чистиш... да не ви беше он сега нема да бевте у полу-финале,ама има правда ќе ве стигне

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom