Subtitle color remove

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Ако може некој да ми каже како е процедурата да ги тргнам боите на преводов. Го имам презедено филмов, го конвертирам преку повер директор и ми остануваат така <font color="#ffff00"> бла бла.

Фала многу...

download>click

Член од
31 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
79
Ако може некој да ми каже како е процедурата да ги тргнам боите на преводов. Го имам презедено филмов, го конвертирам преку повер директор и ми остануваат така <font color="#ffff00"> бла бла.

Фала многу...

download>click
Само стави ако можеш <font color="#ffff00"> место #ffff00 FFFFFF и ќе ти испадне бел

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Само стави ако можеш <font color="#ffff00"> место #ffff00 FFFFFF и ќе ти испадне бел
Мене ми треба да ги нема тие, суво да биде коа го отвараш ноутпејтод-преводот, разбираш :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
со replace u notepad
edit, replace
<font color="#ffff00"> ова го мењаш со празно, replace all
исто и за </font>

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
со replace u notepad
edit, replace
<font color="#ffff00"> ова го мењаш со празно, replace all
исто и за </font>
Еј фала ти другар, ептен ти фала. Ова помогна, ете сеа трепти и брка :)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292

Фала многу...

download>click
А можеш да ми кажеш како се лепи преводот преку Power Director и како се обојува? Баш сакав тоа да прашам пред неколку дена...

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
А можеш да ми кажеш како се лепи преводот преку Power Director и како се обојува? Баш сакав тоа да прашам пред неколку дена...
Го наоѓаш филмот, го ставаш у графа доле за едитирање, отвораш 1. па кликаш на 2. избираш фонт/големина (јас го чувам на тахома/11, читливо е)
1 - power.jpg

После тоа, отвараш 1. го бараш преводот 2. и кликаш open 3. Чекаш подолго да го пакува и produce.
2 - power.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom