Студирам филозофија

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Ја отварам темава со цел сите кои моментално студираат,завршиле или имаат план да се запишат на филозофија да може да даваат совети,да даваат информации,да прашуваат на исто место.
Да не мора да се барате по цел форум,да се информирате по профили,нека биде јавно и на сите што им треба информацијата да стигнат полесно до неа.

Сите совети се добредојдени.

Сега сум прва година на филозофија. Ме интересира некој од постарите да ми каже поопширно за предметите академско пишување - предавач Виолета Панзова и филозофија на техниката - Сузана Симоновска. Треба да изберам помеѓу овие два предмета и ме интересира како се предавањата професорите итн....

Сега сум прва година на филозофија. Ме интересира некој од постарите да ми каже поопширно за предметите академско пишување - предавач Виолета Панзова и филозофија на техниката - Сузана Симоновска. Треба да изберам помеѓу овие два предмета и ме интересира како се предавањата професорите итн....
најдобро ти е да избереш кај Сузана Симоновска сепак предметот е полесен и полесен материјал и професорката попушта повеќе а и е интересно, а кај Панзова не би ти препорачала сепак затоа што има поопширен материјал многу повеќе бара и потешко се разбира ....

Јас планирам да се запишам на филозофија. Ако може некој што моментално студира или завршил филозофија да ги каже своите впечатоци, импресии, лоши , добри страни и слично. Секоја информација ке биде добродојдена :)

u nase vreme nemase akademsko pisuenje i filozofia na tekniks jebi ga, ustvari od ovoj faks nema pari edino ako veke imas pari pa za kurchenje zavrsi go inace ne ja biva drzavava stvara kadri za koi ova opstestvo nema potreba!

Прашуем за едно другарче.
Тешко ли е на овој смер?
Многу ли бараат тоа професорите?
Филозофијава има некаква допирна точка со метафизиката?
И откако ќе дипломираш, како што можеш да работиш потоа?
Ве молам конкретни одговори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom