Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Кај е подобро Стив Наумов прва и втора зграда или трета зграда ? :)

Кај е подобро Стив Наумов прва и втора зграда или трета зграда ? :)
Прва е полошо реновирана и почесто се расипува бојлерот, ама помирно е отколку во втора. Во втора имаш недостаток на инвентар (столови, маси, нема полици) и вишак на идиоти. Трета зграда валда се бараките нови (никој до сега нема живеено таму, ама викаат дека се убаво средени).

Прва е полошо реновирана и почесто се расипува бојлерот, ама помирно е отколку во втора. Во втора имаш недостаток на инвентар (столови, маси, нема полици) и вишак на идиоти. Трета зграда валда се бараките нови (никој до сега нема живеено таму, ама викаат дека се убаво средени).
7rGzfhs.png

вака нешто е :)

7rGzfhs.png

вака нешто е :)
Епа трета зграда е женска (пооолно со женски, пискотници, заеднички тоалети и тушеви, некаде нефункционални, стара дограма, поладно е во зима).

За сместување во домот ми бараат за брат/сестра „Потврда од училиште, факултет или друга установа“, дали некој знае од која установа треба се земе потврда, бидејќи тој беше ученик, а сега ќе биде студент...?

За сместување во домот ми бараат за брат/сестра „Потврда од училиште, факултет или друга установа“, дали некој знае од која установа треба се земе потврда, бидејќи тој беше ученик, а сега ќе биде студент...?
Треба потврда за редовен ученик. Нека извади од средно каде што учел.

Број на членови во потесно семејство на кандидатот (родители-старатели, брат, сестра)
. Овде треба само родителите и брат сестра или сите членови вклучувајќи ме и мене?

Фала Loreena

monaaa, верувам вклучувајќи те и тебе, барем јас така напишав, и најлогично е

Треба ли образец УППИ за студенти кои се прва година?

За прва година дали можи некој да ми кажи кој документи требаат?

дечки дали во електронската пријава кај што се пиши просечен успех од дипломата треба да се наведи просечениот успех од отцените од матурата или од сведителствата ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom