Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Зарем има блиски факултети до Пелагонија??? или некој сега е отворен нов ???
Од Пелагонија до Кампусот кај МТВ има 3отина минути одење.
Со автобус е на 20 минути од Градежен,Архитектура, а 30 до Електро , Машински.
за 40 си до Педагошки,ФДУ и ФЛУ.

Ако тоа ти е блиску тогаш што е далеку за тебе..

Ова минутиве ти се сметани со прва 24ка од 5 саатот кога ќе нема гужва?

За Градежен/Архитектура и Електро/Машински, Педагошки подобро е да си во Гоце или Кузман, е тоа е блиску.
Ако ти треба еден саат со се чекање автобус и возење тоа нити е блиску нити е преопрачливо, 2 изгубени саати во превоз. Побрзо ќе стигнеш од Куманово :)

Сестра ми сеа ќе се запишува на факултет и ако во пријавата ја напишам како студент треба и потврда да однесам за тоа, а дотогаш не знам дали ќе биде примена. Да не треба па потврда да извадам дека била ученик минатата година во средно ?

zdravo.. planiram da se prijavam vo studentskiot kuzman.... ke saka li nekoj da pise eden dobar opis na studentskiot.. i kakov e zivotot tamo :D

Сестра ми сеа ќе се запишува на факултет и ако во пријавата ја напишам како студент треба и потврда да однесам за тоа, а дотогаш не знам дали ќе биде примена. Да не треба па потврда да извадам дека била ученик минатата година во средно ?

Ти треба потврда дека била ученик претходната година, се сеќавам пред 2 години кога бев бруцош за сестрами за студентски одев 3 дена да ја најдам класната (диктаторот Ратка кој е учил у паланка средно мора да ја знае :) ) , така да кога бруцошите ќе се запишуваат веќе ќе биде завршен конкурсот за сместување за студентски

Ти треба потврда дека била ученик претходната година, се сеќавам пред 2 години кога бев бруцош за сестрами за студентски одев 3 дена да ја најдам класната (диктаторот Ратка кој е учил у паланка средно мора да ја знае :) ) , така да кога бруцошите ќе се запишуваат веќе ќе биде завршен конкурсот за сместување за студентски
Eпа како ќе знаат во студентски кога ќе ги поднесувам документите таму дека се запишала факултет и тоа надвор од местото на живеење ?

Eпа како ќе знаат во студентски кога ќе ги поднесувам документите таму дека се запишала факултет и тоа надвор од местото на живеење ?

Мислим дека во апликацијата ме пиша дека сум ученик , а не студент . На сестрати можат да и дадат потврда дека сеуште е ученик

Просекот се пресметува само од една студиска година или од сите претходни? На пример јас сега ќе бидам 3та, и дали треба да го пресметам просекот врз основа на оценките само од 2 година или и од 1 и од 2?

Просекот се пресметува само од една студиска година или од сите претходни? На пример јас сега ќе бидам 3та, и дали треба да го пресметам просекот врз основа на оценките само од 2 година или и од 1 и од 2?

Вкупен просек од сите земени оценки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom