Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kонверс осте ли не е отворен бе!?
Абе се понашат , кааак....Најк добра работа шо отвории , али газдите треба да разгледат малце каталогот новио шо излезе од најк за пролетната и летната сезона , сите модели им се стари :helou:
 Следам Најк јас да не се грижат они.Тренерки само горен дел продаваат за 6.500 , 7.000 и тоа стари модели , а пази лето е:pos2:Ај да е некој ептен нов модел ќе разберам , ама стар модел - сред лето он ми го продава 7.000 е ќе си питам таквото:helou:Нека се чукнат малко со цеенте , оти брзо ќе затворат.
Следам Најк јас да не се грижат они.Тренерки само горен дел продаваат за 6.500 , 7.000 и тоа стари модели , а пази лето е:pos2:Ај да е некој ептен нов модел ќе разберам , ама стар модел - сред лето он ми го продава 7.000 е ќе си питам таквото:helou:Нека се чукнат малко со цеенте , оти брзо ќе затворат.
Да да. У шкоолте даваа анкетни листове на децата. Убаво е да отворат...Шо слушам "Јахја Кемал" ке отварале у Струмица а? Саа ми стигна еден лист дали се согласуват родителте за тава школо да се отворе у Струмица, убава работа

И кој ќе оде да уче на турски? Половиинта и повеќе незнаат англиски, не па турски.
Англиски и 2 јазик бираш а турски учаш ак сакашНе се уче само турски бе
 Ако отворат право одма се префрлам ни има екстерни да полагаш ни матури
Ако отворат право одма се префрлам ни има екстерни да полагаш ни матури 

Англиски и 2 јазик бираш а турски учаш ак сакашАко отворат право одма се префрлам ни има екстерни да полагаш ни матури

Не му га секири ти за тава.
 Не му га секири ти за тава.Хелоооу за Тимчето тава проблем ли е?ного пари е бе чувеци
ама екстерни не полагатПолагат и они матура.Не му га секири ти за тава.

е шо се 2000 евра за нас:pos2::kesa:ного пари е бе чувеци
Абе секак Деловно вајгодина даде 1000 за фотокопиранеДа давам 2.000 евра годишно за да учам средно у Јахја Кемал?
4 години по 2.000 евра= 8.000 евра ќе си питам таквото...
Ај за факултет да давам по 2.000 евра годишно нема проблем ама средно.. :helou:
Иначе нека отворат немам ништо против.