Струмица

Odamna ne sum bil vo Strumica...
Mnogu ubav vikend, mnogu ubav Restoran,, Shalom....

A civ e btw???

Sent from my 5038X using Tapatalk

И така плаќааме најскапа вода во Македонија, па од нова година на там пак ќе га качиле.

Поздрав до сите Струмичани. И Струмичанки :icon_mrgr:

Запознав две девојки, доаѓаа во Куманово и ги носевме у кафана. Иако рокерки се кажуваа (не ни пееја фолк), убаво си поминаа. Баш за тоа зазборевме и ми кажуваа дека такви кафани, кај што идат млади луѓе во Струмица немало. Вистина или се филмаа нешто?

Запознав две девојки, доаѓаа во Куманово и ги носевме у кафана. Иако рокерки се кажуваа (не ни пееја фолк), убаво си поминаа. Баш за тоа зазборевме и ми кажуваа дека такви кафани, кај што идат млади луѓе во Струмица немало. Вистина или се филмаа нешто?
- Тука ни Тесла да воскресне, не може да најде НЗС:facepalm::facepalm::facepalm:
- Има сине, има. Спушти се некад ќе те прошетаме:icon_lol:
- Дали се послаби/подобри од кумановските кафани не можам да кажам, тој терен не ми е покриен. Али општо на цел источен регион, мислам дека СР високо котира у поглед на кафански живот:cool:

Последно уредено:

едино ак се биле поднапиени(пијани кокошки) 2 те тогај знај от тресат разни глупости иначе да ти кажам на моја 1 братучетка нејни 1 брачетки од Куманово од коо едната е скоро мажена Струмица на мој брат за другар жена му и сестраи ми велат бате од Струмица нема подобар нокен живот едноставно на 1 место ви е градот по нокните клубови имате и кафичи ресторани подобра услуга Куманово многу е слабо и други луѓе од разни градови ми имат кажано за Струмичкиот нокен живот дека е доста добар инаку и јас имам прошетано низ неколку градови каде што е катастрофа по нокниот живот единствено Охрид Скопје и Струмица може да се на 1 место по нокен живот позз

Се сложувам за целокупниот ноќен живот, за дискотеките и кафичите не сумњам дека е подобро кај вас. Али мене ме интересираа стриктно кафани, прво таму па после кафичите?

Се сложувам за целокупниот ноќен живот, за дискотеките и кафичите не сумњам дека е подобро кај вас. Али мене ме интересираа стриктно кафани, прво таму па после кафичите?

Ima kafani i toa dosta, inaku da se odi i po kafani pa bar, ili direktno kafici, pabovi, zavisi do lugjeto.[DOUBLEPOST=1515635208][/DOUBLEPOST]
ноќен жиот у Струмица :pos:

Odi po drugite gradovi i ke vidis zosto taka vikat za Strumica :icon_mrgr:

Noken zivot so energi bend vo diskoteka i se ke ti bide jasno.

Abe znam toa, koga sum vo Strumica odam striktno vo Sub Club, Maf Maf koga ima nesto tehno, haus. Znaat i barovite da iznenadat so nesto elektronsko ponekogas ama i sami znaeme deka turbo folk i slicno im nosi pogolema zarabotka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom