Струмица

во Моша Пијаде веќе со години нема кошеви , освен сега ако сте ставиле, а не верувам...

Моша Пијаде? Мислаш на Видое Подгорец? Јас коо учаах там, основно коо бех имаше, саа поима немам как е. Не сум ојдела одамна.
А сликите шо ги ставих погоре се од гимназијата вонка шо се тии кошови.

Моша Пијаде? Мислаш на Видое Подгорец? Јас коо учаах там, основно коо бех имаше, саа поима немам как е. Не сум ојдела одамна.
А сликите шо ги ставих погоре се од гимназијата вонка шо се тии кошови.

Видое Подгорец де, до лани таму учев али навикак од почетокот на Моша Пијаде и така си го тепам цело време.... имаше кошеви до 2001 така негде беше... И од тогаш нема ставено повеќе...

А за сликите знам дека се од Гимназијата ;)

Видео Подгорец де, до лани таму учев али навикак од почетокот на Моша Пијаде и така си го тепам цело време.... имаше кошеви до 2001 така негде беше... И од тогаш нема ставено повеќе...

А за сликите знам дека се од Гимназијата ;)

И јас така го викаах ама одвикнах се :)

Не е Видео туку Видое :smir:

У секој случај добар потег за да се напраат спортските терени.

така сега... слушам многу од вас критикуваат за плочки, фонтани...

Плочките не ги одлепија намерно, САМИ ПАДНАА! Лепани се со најпрост лепак, за внатрешни плочки, како ќе ја издржат зимава овие плочки незнам ја!

Фонтаната не ја расипаа првиот ден, сама се расипа, механизмот беше ставен веднаш до неа! Сега никој не ја расипува? Зошто? Затоа што го поместија на крај па тешко е да се навлажни од водата!

Палмите... точно е, барем како што знам ја! Ама затоа има 6 палми во комуналец! Па веднаш ги замениле! (36 купија, 30 се наместени а 6 се чуваат во комуналец)

И да... треба да има големи казни за тие што го уништуваат градот!

Алал да му е на Зоран Заев бидејќи ако не беше тој досега градот ќе ни пропаднеше. Многу направи за Струмица а да се надеваме дека и понатака ќе прави. Само една работа не е во ред со тие "КОПУЦИТЕ" што
рушат се што ни го краси градот, а уствари и сами на себе си прават а после кога некој ќе им каже Струмица не ја бива за ништо се вреѓат, па сигурно оти нема да бива пошто за вакви КОПУЦИ само КОЊСКА КОЛА, МОТИКА И НА НИВАТА!!!:pos2::pos2::pos2:

da da gradonacalnikot Si go biva Samo da nema nekoja ladna zima pa da ne izmrznat i ovejnat

znaci za tava so ni go napravija u grado fontani bilbordi,mall nema so da kazam ama so dusa cekam da padne temperaturata pod 0ta i da se smeem ka ke pocnat palmite da zamrznuvat....abe aj mos ste ubav grad ama ne sme hollywood..imame nogo ladni zimi :zlo:

Алал да му е на Зоран Заев бидејќи ако не беше тој досега градот ќе ни пропаднеше. Многу направи за Струмица а да се надеваме дека и понатака ќе прави. Само една работа не е во ред со тие "КОПУЦИТЕ" што
рушат се што ни го краси градот, а уствари и сами на себе си прават а после кога некој ќе им каже Струмица не ја бива за ништо се вреѓат, па сигурно оти нема да бива пошто за вакви КОПУЦИ само КОЊСКА КОЛА, МОТИКА И НА НИВАТА!!!:pos2::pos2::pos2:
грешка си дете ич не го бива прав арамија ке оди и он у затвор оти е апаш.ке видите за едно година две

грешка си дете ич не го бива прав арамија ке оди и он у затвор оти е апаш.ке видите за едно година две

па во секој проект што го прави има и дел за него од парите.. секој го прави тоа, ама прави нешто човекот

па нормално, мора и он нешто да зема од тоа...

А и многу критики слушам за него, па дајте ајде...
Ако прави нешто добро за градот, се го критикувате... или крадел пари, или не е убаво и ред други работи... Ако пак ништо не работи, види го не го бива за сврики...

Човек на вас неможе да ви погоди.:nesvest:

:pos2::pos2:
ЗАЕВ АРАМИЈА?!?:nesum::nesum: КАКО ДА НЕ!:nenene::nenene::nenene:
Заев направи најмногу за градов од минатите два градоначалници, тие двајца шо направија? Едниот си го изгради хотел илинден, другиот си го изгради ловниот дом, И НИШТО ДРУГО!
Заев е најдобар како градоначалник, и како човек, колку пати сум го видел да не прашува НАС, народот што му фали на Струмица, што може да направи.

и тоа го испуштив во постот погоре...

Доколку прави се што може за да го разубави градот, или краде, или не ви чини...

таквите како тебе само за дрво плачат:nenene:

slika013dy6.jpg

еве слики од трговскиот

slika014bs5.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom