Струмица

На коо дата е главната вечер на карнево? Нем пак да се падне на ден ка има лига на шампиони??? (да играат реал)?

Секоо година се паге карневало ка има ЛШ. Знам и ланин и полани :)

Секоо година се паге карневало ка има ЛШ. Знам и ланин и полани :)
се е така да го ебам или вторник или среда го стават коо има ЛШ една година Јуве коо играа не одих на карневало:kesa:

Ми и јас еднч не одих. Ка играјаа Реал - Баерн М. вонка ракети трештат јас дома сокче, соленкички пред тв и ного убаво си поминах. Ќе ги е.. и карневалите секоо година се исто па исто.

Ми и јас еднч не одих. Ка играјаа Реал - Баерн М. вонка ракети трештат јас дома сокче, соленкички пред тв и ного убаво си поминах. Ќе ги е.. и карневалите секоо година се исто па исто.
ке мрзнеш само, лани окапах:kesa:

хахаха, еми ка играјааа јуве со Вердер Бремен мислам карневаалто бее тогајска не се секавам, тогај не бех јас.
Али ако игре Јуве јас 100% не одам на карневаалто, ама да се надеван да не се паднат Јуве у Вторник ...

Иначе коо сме тук со интернето, кажејте кој пакет да го зеем тии шо се од 500 денара, кој е најдобар сигурно сите исти не се, шо ке кажете вии ???
internet_paketi_2009.jpg

хахаха, еми ка играјааа јуве со Вердер Бремен мислам карневаалто бее тогајска не се секавам, тогај не бех јас.
Али ако игре Јуве јас 100% не одам на карневаалто, ама да се надеван да не се паднат Јуве у Вторник ...

Иначе коо сме тук со интернето, кажејте кој пакет да го зеем тии шо се од 500 денара, кој е најдобар сигурно сите исти не се, шо ке кажете вии ???
Првио, пише оти нема доплата а и вторио е ист само доплата има а ако сакаш и последнио го земи:vozbud::vozbud:виј саа глупа работа првите 4 се исти а различни цени шо значе ако пишува така не се иста брзина

Ај кој е за да им пишаме на UEFA еден меил да им кажаме ако можат да га сменат датта :pos: :pos:

Првио, пише оти нема доплата а и вторио е ист само доплата има а ако сакаш и последнио го земи:vozbud::vozbud:виј саа глупа работа првите 4 се исти а различни цени шо значе ако пишува така не се иста брзина

Првио и третио од тии по 500 денара шо се, се исти, само шо еденјо пакет е за правни а другјо за физички лица кут нас.
А тај вторио шо е со доплата, ти останува иста брзиинта ка ќе поминаш лимито, само за секој плус потрошен мегабајт доплаќаш уште пола денар.

ејјјјј де расправи:pos2:миш пита го некој нешто:smir:
Ти корав ли си или прост си ебате ебаш безкичмењако...чити как шо треба и ако пишаш нешто размисли прво зашо ке го пишаш тва...ај преку курац мее веке од тебе на секоо тема те има...1500 мислења имаш едно нешто салам не си напишал,за џабе не те ремете секој еден член на форумо...ебати простако

Николич полека ка се однесуваш со тимчета, оти може да те хакне он, нема лабаво кај него.

жално е тава не е за ладене ...:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom