Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
ејјјјј де расправи:pos2:миш пита го некој нешто:smir:Врска немам ни на адсл как е ни на телекабел,на кабелнет сам јас и саа за саа мака немам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ејјјјј де расправи:pos2:миш пита го некој нешто:smir:Врска немам ни на адсл как е ни на телекабел,на кабелнет сам јас и саа за саа мака немам![]()
се е така да го ебам или вторник или среда го стават коо има ЛШ една година Јуве коо играа не одих на карневало:kesa:Секоо година се паге карневало ка има ЛШ. Знам и ланин и полани![]()
ке мрзнеш само, лани окапах:kesa:Ми и јас еднч не одих. Ка играјаа Реал - Баерн М. вонка ракети трештат јас дома сокче, соленкички пред тв и ного убаво си поминах. Ќе ги е.. и карневалите секоо година се исто па исто.
Првио, пише оти нема доплата а и вторио е ист само доплата има а ако сакаш и последнио го земихахаха, еми ка играјааа јуве со Вердер Бремен мислам карневаалто бее тогајска не се секавам, тогај не бех јас.
Али ако игре Јуве јас 100% не одам на карневаалто, ама да се надеван да не се паднат Јуве у Вторник ...
Иначе коо сме тук со интернето, кажејте кој пакет да го зеем тии шо се од 500 денара, кој е најдобар сигурно сите исти не се, шо ке кажете вии ???
ааааааааааааа да одма ке го сменат reason Струмичкио КарневалАј кој е за да им пишаме на UEFA еден меил да им кажаме ако можат да га сменат датта![]()
![]()
Првио, пише оти нема доплата а и вторио е ист само доплата има а ако сакаш и последнио го земивиј саа глупа работа првите 4 се исти а различни цени шо значе ако пишува така не се иста брзина
Ти корав ли си или прост си ебате ебаш безкичмењако...чити как шо треба и ако пишаш нешто размисли прво зашо ке го пишаш тва...ај преку курац мее веке од тебе на секоо тема те има...1500 мислења имаш едно нешто салам не си напишал,за џабе не те ремете секој еден член на форумо...ебати простакоејјјјј де расправи:pos2:миш пита го некој нешто:smir: