Струмица

Ох бре, значи имаме мешавина на вкусови и претстави. И викате палми и елки на исто место:nesum: Ок де, имаме и френки и чушки у комбинација со полирани стакла, итн итн, изгледа се ствара тешка конкуренција кој ќе внесе шо помалку естетика.:nenene:
Ноу хард филингс, не ми се нафрлувајте, не пропагирам за никоо партија, ама не ми е јасно шо се случува.:smir:

Ного ни е убавстанан градо( сега што нема некоо естетика оти по ленинова има ставено преперуги тава е друго):pipi:

Сега само шо си идам дома со импресии, не сте свесни колку е убав градо украсен, посебно сега ко светат сите елки у различни бои, мераци :pipi:

Сега само шо си идам дома со импресии, не сте свесни колку е убав градо украсен, посебно сега ко светат сите елки у различни бои, мераци :pipi:

да и тие од горе се јако направани како снег импровизација :)

и да само незнам за кој саат праваа муабет преге...
дека е ставан?

Минувајки со кола не ми ни текна да разгледам за тај саат дека е, а дигитален ли е или со стрелки? :icon_lol:

Таман, оти има некои на стерлки незнаат да гледат уште :icon_lol:

snv84989xs2.jpg

snv84991bu5.jpg

snv84997gf0.jpg

Еве ви слики од Булеварот, одлично е направено.
Сега сликите не се кој знае што, така на брзинка е сликано колку од прилика да видат тие шо не се виделе. Немав време за подобри слики да направам.
Сепак во живо подобро изгледа.
Ај поздрав... и уживајте во убавините на градот.
my.php

Сликите се добри,но....Во живо е многу,многу поубаво.Прекрасно е !Браво !:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom