Стриптиз бар!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Chisto i jasno!
Ste bile? Ste posetile? So kogo? Kako? I dajte da vidime nekoja sluchka!
Mnogu pati, ustvari site do eden u Makedonija shto gi znam sum gi posetil, posledno u Labunishta(Struga) Zbarovaiv kako se vikashe ama imashe dobri devojki, se desi glupost dodusha, nekade okolu 01,00 dojde tip (nekoj neprijatel na gazdata) i pochna da pcue i vika po site striptizerki, urnebesi cela kafana na noze ja upropasti vecherta, moravme da si otideme zashto imashe i edno devojche so nas, od strav da ne ispadne deka doshla za regrutacija! LoL!:pos2:

Ај и тука да чкртнам нешто:
Да, сум бил и по македонски стриптиз барови, а и по странски. Некогаш со друштво, но и со девојка, а случки немам.
Ги сфаќам како најнормални објекти од угостителски вид, со таа разлика што цените се повисоки и што шетаат цицки околу тебе.

Izlisno e da se izjasnuvam neli ?

Sum bil ke bidam sto pa da ne toa e edna vrsta na umetnost na kraju kraeva performing arts

Не сум бил, но не ја исклучувам можноста да одам. Би било интересно цицки да ти се шетаат до тебе. :)

Сум бил кога идев во Бугарија многу пати интересно е така lap-dance практикував често тогаш(ефтин беше)а на пијано прави многу добри филмови(поготово кога танчерката ке примети дека игра на тврдо)sd Најлошо е што шансата да опалиш некоја од нив беше сведена на минимум да не кажам50-70евраsd Во секој случај интересна и убава работа...

Сум бил а најубаво си поминав у Тајван кога ти иде малата и ти меша у скут и тоа само зашто си од Европа (белец). Просто те обозаваат ;)

Бев во Будва...толку беше досадно што заспавме на сепарето :tapp: се надевам не е секаде така

Da, sum bil. Na dilemata 5 leva za toplo pivo vo diskoteka ili 5 leva za ladno pivo vo striptiz bar teshko deka nekoj ke se odluci za prvoto. Bashka lap dance... Lele lele.. Bash mi e krivo sho ne znam dali ima negde u Skopjevo striptiz bar. Znam deka ima u cair, ali ne mi se rizikuva zivot za striptiz bar, zaebi.

Сум бил у Париз коа бев,а по македонскиве неам идено..

кога бев во бугарија посетив стриптиз бар и стварно интересно беше,но разликата во тоа што во скопје многу малце се одлучуваат за посета во стриптиз бар е поради тоа што не се чуствуваат безбедни

nemame nie kulltura za vo striptiz barovi
da gi ima malce pojce vo gradovive niz drzavava i da imat dozvola za rabota od lokalnite vlasti super bi bilo
bi gi posetuval sekoj den :vozbud:
inaku najubai striptiz barovi ima vo budimpeshta
ako ste vo moznost trknite posetetegi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom