Страв од бременост

• Креатор на темата Креатор на темата ива93
  • Време на започнување Време на започнување
И пишав најсериозно дека може да остане бремена и коа има менструација, ама нејзе и е забавно да чита смешки, па некако ги прескокнува сериозните мислења, е сеа ќе ја сеират, ам коа не знаат како да се заштитат пред норлево и сл, а знаат да рашират ноженца јбга, бејбис хепнес..

100 денари ја делат од одговорот, и тогаш мислам дека цел форум и пиша, ама не.

Менструацијата ми беше најнормална ми траше 3 дена како и секогаш
Ван матерична бременост, ќе си имаш редовен циклус до крај, така да шансите ти се 50/50 или си бремена или не си, јас навивам да си бремена. :pipi:
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 00:15 ---
И пишав најсериозно дека може да остане бремена и коа има менструација, ама нејзе и е забавно да чита смешки, па некако ги прескокнува сериозните мислења, е сеа ќе ја сеират, ам коа не знаат како да се заштитат пред норлево и сл, а знаат да рашират ноженца јбга, бејбис хепнес..
Какво норлево , од аналгин нема подобра контрацепција.
Али и стиснатите нозе не мора да значат сигурност,некогаш со стиснати нозе чувството и доживувањето се каде каде поголеми :sneaky:

И....советот што одлучи? Ке има мекици? :cool:

кога ја прочитав темава помислив дека на некоја зрела жена и е страв да остане бремена, па ај ние треба да ја тешиме, совети, морална поддршка и сл. :facepalm:
форумов кај и да е како гламстик или фемина ќе стане

Сано прашав одмав почнавте да играте мајтап со мене уфф човек да не праша нешто

Сано прашав одмав почнавте да играте мајтап со мене уфф човек да не праша нешто
па ваљда до сега сфати дека глупаво ти е прашањево...од кај ние да знаеме дали си бремена????? не продаваме ни тестови за бременост, не сме ни гинеколози....не знам што очекуваш од нас. ако ти е за да ти олесни, ок тогаш, НЕ си бремена :unsure: уживај

Сакам да прашам дали е можно да се остане бремена и ако ти дојде менструација...значи вака на 01 12 имав одност и после тој ден се напив норлево и ми дојде на 09.12 а претходнио месец ми дојде на 20.11 но сега некако се чуствувам подуена и ми е чудно...дали е од апчево или помош
A da ne si jadela nesto poeke ili pak da ne e druga stvar toa sto si poduena? :)
Ali saglam stvar, ides na kinekolog i cool stvar, onie znaat bolje.

Ова младинава сериозно го сфатила проектот на владава за зголемување на наталитет,ни кондоми,ни контрацепција ни бутур.Или папата што забранува секс со кондом па од верски причини :D

Моја препорака за следниот пат:
Durex-Select-Flavours-3497.jpgdurex-select-condoms.jpg

А иначе, да, може да добиеш менструација и доколку си бремена, ама во твојот случај најверојатно е реакција на организмот на Норлево-то. И кога сме веќе кај тоа, се надевам дека знаеш дека тие апчиња не се заебанција, ниту начин за контрацепција, така да немој да ги практикуваш често.

Никој никого не осудува тука. The thing is- никој од нас не гледа на гравчиња за да знае дали си бремена или не.:)
Сигурно знаеш, штом веќе пиеш morning-after pill, дека тие апчиња поттикнуваат моментално крварење за да ти "испере" се што имаш внатре.
Друга работа, (според мене) малку е несоодветно да поставуваш секакви прашања тука- when all you need to do is to google the problem, и еден куп прашања,под-прашања- одговори,квази-одговори ќе ти излезат таму.
Ако веќе, како што кажа некој си толку зрела за да имаш односи- тогаш сноси си вистинска одговорност на созреана личност и појди на гинеколог, прегледај се и притоа прашај го докторот се што ти е нејасно околу оваа работа- тој најсоодветно, најстручно и најточно ќе ти ги реши сите прашалници во главата околу зачнување на бебе :)

Моја препорака за следниот пат:
Прегледај го приврзокот 55581Прегледај го приврзокот 55582

А иначе, да, може да добиеш менструација и доколку си бремена, ама во твојот случај најверојатно е реакција на организмот на Норлево-то. И кога сме веќе кај тоа, се надевам дека знаеш дека тие апчиња не се заебанција, ниту начин за контрацепција, така да немој да ги практикуваш често.

Тој жутиот ако е сас вкус на лимон, ќе и се скисели таквата....

До кога море бесполензни рабоќе на форум?

Офирни се на лекар ебемга. Џабе ли учеле чколија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom