Стопер до Португалија или Шпанија. Јуни 2012

• Креатор на темата Креатор на темата KumovaSlama
  • Време на започнување Време на започнување

KumovaSlama

Суперскитник
Член од
26 октомври 2011
Мислења
2
Поени од реакции
1
Би се случило на при крајот на Јуни, моите две цели се Порто или шпанските Пиринеи во зависност од тоа каде ќе бидат луѓето кои ќе ги посетам. Ако има некој заинтересиран пријавете се.

Не ти препорачувам да патуваш без добро “наоружање“ посебно накај шпанија сум имал многу турсти и најмногу што се жалеле беше од шпанија,грција и бугарија како најнебезбедна земја.Една моја пријателка од тајван, после враќањето накај грција ја ограбија колку што можеше и не можеше:) Иначе, ти го препорачувам овој сајт: http://www.couchsurfing.org/ мене ми беше многу од корист, а и на многу туристи што доаѓале кај мене.

Истото мислење и јас го имам како тоа над мене. Ни јас не ти препорачувам да одиш Стопер до Шпанија и Португалија. Е сега колку до таму со пари незнам колку е, но постои можност да те ограбат да останеш без пари, без телефон, и да те остават на место кај што нема цивилизација.
Затоа прво кога планираш да одиш на такво патување изгледај ги сите епизоди на Бер Грилс, во случај да те остави на сред пустина. Без вода, без телефон, без јадење.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom