Има потенцијал да стане уште подобар,ама пијанчењето,ноќниот живот,кривичните дела,преголемата тежина го прават светски просек.
Очекував многу повеќе од него,имаше потенцијал да игра за најголемите во Европа.Штета.
Koи кривични дела има Цоки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има потенцијал да стане уште подобар,ама пијанчењето,ноќниот живот,кривичните дела,преголемата тежина го прават светски просек.
Очекував многу повеќе од него,имаше потенцијал да игра за најголемите во Европа.Штета.
Lele gluposti tresenje...
za "delata" sto go pravele prosek.За што поточно мислиш?
za "delata" sto go pravele prosek.

Ne mu deluva nego toa. I Balic go pravi istoto. Mirkulovski na primer da go pravi, ke crkne za mesec dena. Luge so snaga se toa. Stole mozes dva saata potoa da go stanes da igra rakomet, ke ti igra 5 saata.Стоилов е просек реално,никогаш нема да биде рамо до рамо со светски пикери,а можеше подобар да биде.Секој викенд го гледам како се клати низ дискотекиве,буквално како средношколец неможе да оди.Делата се од летна Хавана![]()
Ne mu deluva nego toa. I Balic go pravi istoto. Mirkulovski na primer da go pravi, ke crkne za mesec dena. Luge so snaga se toa. Stole mozes dva saata potoa da go stanes da igra rakomet, ke ti igra 5 saata.
zatoa ti vikam treses. Druga e rabotata zosto Stole nekad ne dava 100 posto performans. Da ne pravese nadcovecki napori, nemase ni da e sportist. A sedel doma a u diskoteka isto e za nego.
и јас ќе додадам негативна критика за неговата игра .... премногу статичен е , укопан во едно место,како да очекува само поклон и фаул над него ...Треба да биде подвижен,да освојува простор ,а не укопан во едно место ,меѓу двајца противници ... не само шо плус ќе му даде подвижноста ,ќе отвори голем отвор за подобар шут на бековите .... не знам како не го поправи ова досега ...Стоилов е просек реално,никогаш нема да биде рамо до рамо со светски пикери,а можеше подобар да биде.Секој викенд го гледам како се клати низ дискотекиве,буквално како средношколец неможе да оди.Делата се од летна Хавана![]()
и јас ќе додадам негативна критика за неговата игра .... премногу статичен е , укопан во едно место,како да очекува само поклон и фаул над него ...Треба да биде подвижен,да освојува простор ,а не укопан во едно место ,меѓу двајца противници ... не само шо плус ќе му даде подвижноста ,ќе отвори голем отвор за подобар шут на бековите .... не знам како не го поправи ова досега ...
па тоа ми е добронамерната критика .... сите се обидуваат да се подобрат физички и технички ,он назадува ... добро е финансиски снабден , па ебате да не си дозволи личен тренер кој ти е ебани 90 евра месечно ..... кога ќе се земе во факт и колку тренира за месец и пол може да симне доволно маса за брзо време ....Треба да симне 10 кила за да биде поподвижен.
Не ме заебавајте видете ги најдобрите пикери како изгледаат физички,каква снага па и брзина имаат.
Од толкава тежина како Столе,а со такво темпо на тренирање,играње страдаат зглобови,колена,коски.Тело не издржува толкав напор,а да носи толкава тежина.

Ајде да игра за Преспа или Тинекс Пролет ок, ама игра за клуб што најверојатно ќе влезе во топ 16 клубови во Европа! Плус што има значајна улога во тимот не е на пример она што е Златко Бате во Металург. Што не игра Миркуловски во Барселона или во ПСЖ? Наумче ќе заврши кариера па не заигра во некој посилен тим, па еден Кире Лазаров дури сега на оваа возраст заигра за тим кој стварно може да ја освои ЛШ а веројатно за вакви тимови зборевте. Прв пикер на Македонија и важен играч во клуб кој се држи рамо до рамо со светски клубови како Барселона,ПСЖ и има шанси еден ден да биде барем меѓу најдобрите осум клубови во Европа не е мала работа. Ама сте се научиле само со тие муабети, јадеее, пиеее, дебел еее, лумпува по дискотекиии, иначе во Барселона ќе играше...