Сточарите пред колапс - на блокади в понеделник

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
ПАцоли е хазар?, од твојот пост
“Fenix Energy USA LLC е приватна компанија со централа во САД. Велат дека имаат Joint Venture (JV) со компании низ целиот свет и претставништва низ САД, во Бразил, Велика Британија, Словачка, Унгарија, Русија, Среден Исток и Азискиот пацифик. Како што стои на нивниот веб сајт, на чело на нивното претставништво во Цирих е Насер Пацоли од познатата косовска фамилија бизнисмени.
Фондот нуди широк спектар на производи како што се: млеко во прав, сончогледово и палмино масло, ориз, жито (пченица), отпадоци од метал, користени шини, шеќер, цемент, јаглен, уреа и нафтени деривати.„

Американско-еврејска?? Па да нема тука хазар од притаја кој работи би ме чудело.

кога си веќе кај субвенциите, ме интересира ако знае некој да каже, дали млекарите ги добиле загарантираните 2 денари за литар за предадено млеко во млекарниците за 2008, субвенција од владата како што пишува во преродбата во 100 чекори надградена и проширена на страна 97.

еве на пр. можеби даме ќе може да ми одговори, пошто тој ги спомнува субвенциите во 95% од неговите постови, или некој друг ако знае.

Zdravo Amnesiac. Ne znaev detali poshto ne se bavam so mlekoproizvodstvo, ama eve nauchiv deka ne bile 2 tuku 4 denari (odanocheni bile pomalku). Mozhe da ja kritikuvame ovaa vlada kolku shto sakame. Kje se najde sekogash rachka za kritika. Ama dali pravish razlika pomegju ovaa vlada i prethodnite, koga stanuva zbor za stimulacii za zemjodelcite? P.S. Eve preeska na Kanal 5 vestite go vidov Frchko kako se srekjava so mlekoproizvoditelite. Ashkolsum - kuj znae zoshto li se sretnal? Dali kje im go reshi problemot so SVEDMILK, dali kje im gi zgolemi premiite od 4 na 405 denari, dali da ni kazhe deka ako vlezeme vo NATO (so smeneto ime) kje nema poishe problemi za mlekoproizvoditelite ili za da go slikaat vo predizborna kampanja?

не поради оданочувањето, тоа го казав како пример за тоа дека и нешто назад им зема владата, туку како помош заради кризата со сведмилк.
4 ден само за 2008

tn.jpg

хеххе, ова а е од сведмилк изгледа, некако ко странкиња

Zdravo Amnesiac. Ne znaev detali poshto ne se bavam so mlekoproizvodstvo, ama eve nauchiv deka ne bile 2 tuku 4 denari (odanocheni bile pomalku). Mozhe da ja kritikuvame ovaa vlada kolku shto sakame. Kje se najde sekogash rachka za kritika. Ama dali pravish razlika pomegju ovaa vlada i prethodnite, koga stanuva zbor za stimulacii za zemjodelcite? P.S. Eve preeska na Kanal 5 vestite go vidov Frchko kako se srekjava so mlekoproizvoditelite. Ashkolsum - kuj znae zoshto li se sretnal? Dali kje im go reshi problemot so SVEDMILK, dali kje im gi zgolemi premiite od 4 na 405 denari, dali da ni kazhe deka ako vlezeme vo NATO (so smeneto ime) kje nema poishe problemi za mlekoproizvoditelite ili za da go slikaat vo predizborna kampanja?

здраво даме, добро де не се бавиш со млекопроизводство, ама си запознат со субвенициите, затоа прашањето го упатив до тебе, ама благодарам на пустина за одговорот.

а за фрчко, мислам дека е за да го сликаат

а со млекопиење се бавиш?

а за фрчко, мислам дека е за да го сликаат

а со млекопиење се бавиш?

Хехе - се бавам со разни видови млеко-пиење. Додуша не со сите видови - ама ај - ова е за друг дел од форумов (рубрики Љубов и секс, Сеир и други ...)

Хехе - се бавам со разни видови млеко-пиење. Додуша не со сите видови - ама ај - ова е за друг дел од форумов (рубрики Љубов и секс, Сеир и други ...)
ama maas i portokalovo mlekce kako so gledam :)

ama maas i portokalovo mlekce kako so gledam :)

Па зависно од приликите. Едно време 1996, 1998, пиев само црвено млекце (демек воќни јогурт со јагода).

После видов дека од 1998 до 2002 се иструпи многу млекото - ни за бугарска урда не го биваше, па пиев Џони Вокер (со ружа внатре чувана за појак вкус), а на 15 Септемви мавнав и еден Плав Смирноф.

Ама после 15 Септемви 2002 само со алкохол не ја биваше работата, па морав пак да се вратам на млекото, кое во меѓувреме малку портокалово стана (воќни јогурт со мандарини - хехе). Сега за сега ми се свиѓа тоа млекце.

Па зависно од приликите. Едно време 1996, 1998, пиев само црвено млекце (демек воќни јогурт со јагода).

После видов дека од 1998 до 2002 се иструпи многу млекото - ни за бугарска урда не го биваше, па пиев Џони Вокер (со ружа внатре чувана за појак вкус), а на 15 Септемви мавнав и еден Плав Смирноф.

Ама после 15 Септемви 2002 само со алкохол не ја биваше работата, па морав пак да се вратам на млекото, кое во меѓувреме малку портокалово стана (воќни јогурт со мандарини - хехе). Сега за сега ми се свиѓа тоа млекце.

super post :smir:

оваа влада брзо го реши проблемот со млекото за разлика од оние влади порано блокадите траеа со месеци....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom