Стипендии за студирање во САД

• Креатор на темата Креатор на темата IcePrincess
  • Време на започнување Време на започнување
doma vo makedonija najpopularnata stipendija sto kruzi naokolu e Fullbrite stipednijata sve tie plateno ako ja dobies skolo, ziveenje, knigi, duri i avionski karti za doma da si ides na poseta....treba da vidis preku amerikanska ambasada ke moras da se rasprasas malce kako e procesot da apliciras zasto ima rok do koga i kako treba dokumenti da ispratis....problem e sto davaat samo edna milamd deka sekoja godina....i ako ja dobies ke treba da bides navistina dobar student da ja zadrzis ama sum videla luge sto bez problem go pravele toa...drug website e www.fastweb.com ili idi vo google i baraj fastwebscholarships..kako i dae odi na websitot i regisriraj se

probav da se registriram ama poshto ne sum od us ne mozam na ovoj web site sto go kaza

vidi nekoja adressa ili zip kod od amerika ako te prasuva za kade se naogas samo kolku da vlezes

doma vo makedonija najpopularnata stipendija sto kruzi naokolu e Fullbrite stipednijata sve tie plateno ako ja dobies skolo, ziveenje, knigi, duri i avionski karti za doma da si ides na poseta....treba da vidis preku amerikanska ambasada ke moras da se rasprasas malce kako e procesot da apliciras zasto ima rok do koga i kako treba dokumenti da ispratis....problem e sto davaat samo edna milamd deka sekoja godina....i ako ja dobies ke treba da bides navistina dobar student da ja zadrzis ama sum videla luge sto bez problem go pravele toa...drug website e www.fastweb.com ili idi vo google i baraj fastwebscholarships..kako i dae odi na websitot i regisriraj se

probav da se registriram ama poshto ne sum od us ne mozam na ovoj web site sto go kaza

eve potocndam edna od tuka da ja upotrebis....405 S 5th Pocatello, ID, 83201...jas porano ziveev tamu koga bev na fakultet pozdrav

kazi mi znaes nesto za farmacija? luge jas ne znam KADE da se informiram za stipendii vo stranstvo..... sakam farmacija vo stranstvo USA ili slovenija...samo da gi dobijam informaciite :/

kazi mi znaes nesto za farmacija? luge jas ne znam KADE da se informiram za stipendii vo stranstvo..... sakam farmacija vo stranstvo USA ili slovenija...samo da gi dobijam informaciite :/
Па најдобро е да прочепкаш малку на интернет некои универзитети да најдеш или зависно од државата можеби најдобро е во амбасада да се јавиш и да побараш некоја информација. :)

farmacija vo USA eve mozam da ti kazam ...isto kako i site drugi sto me prasale za vo USA i ti ke moras da se zapises na fakultet prvo da ucis nesto sto e blisku do medicinskive nauki za farmacija najveke idat so biologija, biohemija, zoologija...ili nesto drugo pre-med go vikaat....posle koga ke bides vo 3-4 godina od fakultet togas ke apliciras na farmacija za uste eno 6 godini skolo...neznma dali si go cital/la forumov od pocetok ama davav informacii deka vo amerika nemozes odma na sto sakas da ides posle sredno skolo kako sto e doma...tuka site zavrsuvaat fakultet prvo pa posle se opredeluvas na sto sakas...ama sekako studentite tuka gledaat da idat na fakultet po nesto sto ke gi nasoci na naredniot cekor......znaci prvo na fakultet...pa posle ke imas 4 godini dodeka si na fax da baras infprmacii i se rasprasas za sve sto te interesira za farmacija...:) se nadevam ova pomaga...a kako do fakultet vo USA???? procitaj sve vo forumov na ovaa tema i ke vidis mislma deka veke nekoj postavi takvo prasanje...pozdrav

Има ли некој што знае нешто за упис на Архитектура или стипендија за некој факултет во таа област?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom