Steam Trading - Размена и трговија на игри

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
906
Веб-сајт
lmgtfy.com
Корисниците на Steam веќе се запознаени со Trading функцијата, преку која можете да тргувате со други корисници.

За тие што не се запознаени, Steam Trading ви овозможува размена на игри кои ги имате во инвентар (не веќе-активираните кои ви се во library делот), in-game items од различни игри, вклучувајќи ги Team Fortress 2 и Portal, итн.

Темава нека стои за тие што имаат вишок игри и сакаат да тргуваат.

Имам Dota2. Кој сака замена нека ме контактира...

менвам дота2 item-и, заинтересирани нека ми пишат (steamid: mart11nbt)

Fear 3 (tradable) (19.99 Eur ) in store шиткам ефтино // Замена
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 03:43 ---
Rome Total War (7.99 eur) Nuclear Dawn (8.99eur) (tradable ofc)
( Rome + Nuclear ) за CS-GO или за 500че двете

Fear 3 (tradable) (19.99 Eur ) in store шиткам ефтино // Замена
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 03:43 ---
Rome Total War (7.99 eur) Nuclear Dawn (8.99eur) (tradable ofc)
( Rome + Nuclear ) за CS-GO или за 500че двете
Замена за dota 2?

Замена за dota 2?
free to play игра trade ќе му прајш на игри шо се близу 10 евра + то една е 20 евра...
15467529.jpg

free to play игра trade ќе му прајш на игри шо се близу 10 евра + то една е 20 евра...
15467529.jpg

Збориш за Rome што е земена за 1 евро и за добиената бесплатна копија од Nuclear Dawn?

А иако е Dota 2 f2p, ајде најди негде клуч/гифт за беспари пред да излезе официјално играта. Сите што имаат екстра, ги трејдаат за нешто.

Он топик:
Имам 2x Dota 2
Барам понуди

Zainteresiran e nekoj za Post Apocalyptic Mayhem???
Јас брат ќе ти направам реклама на играва. Играва е многу добра, многу напната. Слична е како игри со картинзи (марио карт, револт) ама е многу побрутална и попреживувачка од нив. Тоа што е Фар Крај 2 за пукачките, тоа е ПАМ за игри со коли.

Збориш за Rome што е земена за 1 евро и за добиената бесплатна копија од Nuclear Dawn?

А иако е Dota 2 f2p, ајде најди негде клуч/гифт за беспари пред да излезе официјално играта. Сите што имаат екстра, ги трејдаат за нешто.

Он топик:
Имам 2x Dota 2
Барам понуди
како и да се купени, моментално цените на игрите се околу 10 евра (поединечно), плус то никој нема да ти дај игра шо кошта пари за игра шо во блиска иднина ќе биди бесплатна :*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom