Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ја купив Left4dead2 ама преку Windows,дали ќе можам да ја инсталирам на мек или линукс (Бидејќи сега треба да излезе за линукс),со истиот акаунт,или ќе треба од ново да ја купам ? pozz
На Стим еден наслов се купува еднаш за сите платформи. Не треба да доплаќаш.

Ја купив Left4dead2 ама преку Windows,дали ќе можам да ја инсталирам на мек или линукс (Бидејќи сега треба да излезе за линукс),со истиот акаунт,или ќе треба од ново да ја купам ? pozz

Пробај - сепак мислам дека играта треба да поддржува друг OS да можеш да ја инсталираш. На некои има Win/Mac/Linux на некои само Win

Пробај - сепак мислам дека играта треба да поддржува друг OS да можеш да ја инсталираш. На некои има Win/Mac/Linux на некои само Win
Да да,знам за тоа и прашав за оваa игра,ја има и за трите ОС(Ќе ја има,заедно со стеам ќе дојди и LFD2-за Линукс)
Сепак фала :)

5410270_700b.jpg

Modern Warfare 3 ќе биде бесплатна викендов почнувајќи од утре (четврток) навечер по наше време... Вика preload може сеа да се направи, кликам на preload и нишо не се дешава ;/

И ај сеа нека ми објасни некој, значи ова за mw3 се појави на она news прозорчено што се појавува кога пушташ стим.. и сеа откако го затворив, во проклетиов стим лавиринт, нигде не можам да го најдам или пак да најдам нешто за mw3 бесплатниов викенд!

Ги има сите Total War на попуст до 1 октомври цел пакет со сите игри е 34еуро а нај евтина е Rome Total War - Gold за 1 еуро

нема многу читери на mw3, само секој втор со wallhack

Од ова досега што го видов не вреди mw3 да се игра на стеам барем за мене на текногодс многу подобро оди играта барем можеш да обериш сервер и не мора како на стеам да се игра со 3 бар(100+пинг) 90% од партиите а и тој што е хост има многу голема предност ми се случува некој да го погодам 4-5 пати со acr или scar и ми се врти ме тепа и на килл кам дава дека ни еднаш не сум го погодил плус колку толку на текно на серверите има админи.

Ова незнам дали е проблемот до кај мене или нешто друго многу пати на стеам кога играв ми се случуваше да падни под 50-60 fps а на текно оди како што треба играта.

ах dat sax. сум пропуштил за 1 евро Rome Total War да купам :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom