Сте биле ли на ромска свадба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум била ама би сакала да одам :)
сум гледала неколку пати од страна, а и на тв..
знаат да направат амбиент ама и на крајот со скршени носој да заминат ..:pos2:

интересна работа иако не сум имал можност да присуствувам ама они ако требе после свадба нема да јадат ама тогаш ќе ги залепат сите пари за да се развеселат

Не сум била ама сум гледала иии лудница е:vozbud::vozbud::vozbud:

Не сум бил, баш би сакал да одам да видам како е :smir:

Сум бил :)
И тоа е журка до јаја.
Изгрев на кај Столипиново, Пловдив,
циганската махала :)
Зеко и уште двајца другари (екипа над сто кила и две вијуги све укупно у глава :pos2::vozbud:)
пристапивме со резерва ама после некој пола саат ни стана јасно дека...
ќе бидеме сведоци на уште една незаборавна журка.
САКАМ ДА ОДАМ ПАК!!!!
http://www.vbox7.com/play:4cf6fe33&al=1&vid=2012948
:)

aj koga ke se zenam jas ke ve viakm site n a albaska svadba samo zemate puski da pukate hahahhaa

Баш пред неколку денови имав можност да гледам сунет. Малиот го возеа со кола во приколка, на еден стол направен како престол, беше облечен цел во бело и со круна на главата и стап во рацете:pos2:
Прославата беше во паркот до вардар среде град. Озвучење како на митинг.
Кога прават прослави музика се пушта цел град да слуша, инаку Јас не сум бил на свадба, ама татко ми и мајка ми беа 2 пати, кај колега на тато. Викаат дека прават многу гламурозни свадби, дека имале исти ора како нашите, само што жените цело време се пресоблекувале на прославата, а не само невестата како што некој претходно нагласи.

не сум бил ама имам гледано од страна :vozbud: стварно весели луѓе си се

Не сум била,ама сум имала прилика да гледам од страна како изгледа свадбата,пред да тргнат во ресторанот.
Весело,интересна музика,интересна облека,накинџурени се сите до даска и така..нема ништо невообичаено,ептен ново.:toe:

Ко ќе опнат оно звучниците цел град да ечи, ќе остаат бебињата до звучниците и јуриш циганиии :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom