Ставрогин

• Креатор на темата Креатор на темата eMilanist
  • Време на започнување Време на започнување
Да не мислиш дека сум Ставро ?
Брат вака читајќи те на темиве сфатив едно нешто:Или си најголемиот трол или си најглупиот човек на планетата Кајгана.
Изгледа второто е.

Ставре, пупакот ти пројде? Да не те мислиме тука на форумов

Ќе се појави он на темава наскоро,го сеќавам.

Нема повеќе такви теми на форумов во областа на философија и психологија како порано во периодот 2011-2014 година.Форумот цветаше тогаш,сега само политика,сеир и цинизам се мава.

Јави се Ставрооооооооо !!! :ojeaa:
Да ги средиш малку некои членови.

Да не мислиш дека сум Ставро ?
Брат вака читајќи те на темиве сфатив едно нешто:Или си најголемиот трол или си најглупиот човек на планетата Кајгана.
Изгледа второто е.
Не е трол.

Ставре, пупакот ти пројде? Да не те мислиме тука на форумов
Не бре он. Како не приметуваш, имаат различен стил. Различно ниво, пред се.

Ако е Ставрогин, тогаш стварно се потрудил да не го познае никој. Ама не е.

Не бре он. Како не приметуваш, имаат различен стил. Различно ниво, пред се.

Ако е Ставрогин, тогаш стварно се потрудил да не го познае никој. Ама не е.

он може да глуми дека е и Доналд Трамп, али тоа простачкото од себе не може да го искорени. Се правеше дека е србин, некој си владим, причаше српски, сега глуми некој џанак од велес допамин. Може има и некој трет профил што не му го знам.

Ставрогин исчезна, а исто и Лет3 (Летко) ?! Живи ли се :confused:
Па исчезнаа нормално,Злајо им се испомоча од герамиди.А толку многу се бореа да го донесат на власт.

Може апстинира затоа не спомнува мајки и шајки. :P

Има низа форумски болесници во минатото, кои периодично си правеле профили со план дека еден ден ќе бидат банирани. Го банираш во 2013, за недела дена се враќа со профил со 0 мислења, направен во 2008.

Ставро беше гласникот на разумот.Мора некој да им каже на луѓето на овие простори колку се глупави и непромислени.
Многу ме интересира овие членови што се исмејуваат тука,што имаат да понудат повеќе од него ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom