Стартува услугата преносливост на броеви

Ми се допаѓа услугата, цел живот сум на Т-Мобиле и не планирам да го сменам, а ако евентуално дојде до менење тоа ќе биде Вип.

imam post paid broj + team od cosmofon i sakam da se prefrlam sose prefiksot na t mobile.Sakam da prefrlam dvata broja na T mobile na relax 500 family.Znae li nekoj otkako ke gi prefrlam dali moze so dogovor na 24 meseci(doverba 24 ) da zemam nov telefon so popust.:pipi:

Овие од Т-Мобиле се ненормални. На космофон сум, сакам да се префрлам на Т-Мобиле или Вип, за да се префрлам на ВИП ме чини само 300 што треба да ги платам само во Космофон, а за на Т-Мобиле, 1000 денари, 300 на Космофон, 690 на Т-Мобиле. Па нека работи комисијата за регулација на цените, аман.

Сите оператори колку што знам јас, бараат пари ако ги напушташ.
Според тоа, во случајов треба на т-мобиле да им платиш 700 денари а ич на космофон. Сигурен си дека космофон бара да им платиш за да се префрлиш кај нив?

Сите оператори колку што знам јас, бараат пари ако ги напушташ.
Според тоа, во случајов треба на т-мобиле да им платиш 700 денари а ич на космофон. Сигурен си дека космофон бара да им платиш за да се префрлиш кај нив?
Не ми е поентата за префрлување на Космофон, туку сакам да кажам дека овие од Т-Мобиле за преносливост земаат 690 денари, а овие од ВИП 0 денари. А, пред да произлезе услугата, некои претставници од регулаторната комисија, изјавија: "Цените ќе бидат коректни и слични, но во спротивно ќе реагираме". А, никој не реагира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom