(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи Mike Phelan е новиот намбр2. Добар е, долго време е во клубот, ќе се снајде на новата позиција. Јас навивав за Rene Meulensteen ама нема врска...
Манучо е супер за напаѓач од клупата. Ќе си чека шанса, кога ќе ја добие верувам дека ќе ја искористи. Сега имаме повеќе опции во нападот. Може да се одмараат Руни и Тевез... Едвај го чекам наредниот натпревар.

Mike Philan е новиот асистент на Ферги.
http://football365.com/story/0,17033,8652_4090302,00.html

можеш барем од официјалната да дадеш линк за тоа и служи
и очекував тој да биде бидејќи летово ја доби про лиценцата, а што не мора да ја има за помошник а таа е потреба само за менаџерите, но тоа значи имаме добри тренери со големо познавање

Е ова го чекав, да се врати нигерот и да почне да куца голови по терените. Со него во тимот ќе имаме уште попеколен напад. Нема да ми е чудно ако настапи веќе на 23 септември во Карлинг Купот против Мидлсборо:vozbud:

Е ова го чекав, да се врати нигерот и да почне да куца голови по терените. Со него во тимот ќе имаме уште попеколен напад. Нема да ми е чудно ако настапи веќе на 23 септември во Карлинг Купот против Мидлсборо:vozbud:

Ако е фит биди сигурен дека ќе настапи. :)

Lugje go procitavte ova. Pa mislam ovie ne se normalni se sokirav koga ja procitav kolku pari se samo spremni dadat za nekolku igraci ama mislam deka nitu eden ne bi se soglasil da otide vo plavata strana na Manchester posebno Ronny pozz

Не се битни парите,тоа го докажа БЕРБА:helou:
Берба ништо нема докажано, не биди наивен. Размисли малце со своја глава, а не коа ве читам како англиски весник сте. Мн паѓате на пропаганди.
Бербатов за 30 000 денари да не игра во Манчестер?
Којзнае која плата ја зима, башка бонуси.
Него ако не му беа битни парите, ке останеше во Тотенхем. И не ми викајте дека со Тотенхем нема да освои титули и дека оди во Манчестер само ради титулчиња. Има некоја вистина и во тоа, ама сигурно има поголема плата одколку во Тотенхем што имаше.:vozbud:

Берба ништо нема докажано, не биди наивен. Размисли малце со своја глава, а не коа ве читам како англиски весник сте. Мн паѓате на пропаганди.
Него ако не му беа битни парите, ке останеше во Тотенхем. И не ми викајте дека со Тотенхем нема да освои титули и дека оди во Манчестер само ради титулчиња. Има некоја вистина и во тоа, ама сигурно има поголема плата одколку во Тотенхем што имаше.:vozbud:
А ако отидеше во Сити ке земаше уште поголема плата. Ама тој рече дека сака во јунајтед.

Знајш дека СИТИ му нудеше подобар договор од МЕН ЈУ????

ДОбро бе деца. Вас да ви нудат два договори- Еспањол подобар со повеќе плата и Барселона со помала плата за кој ке потпишете????

Па што ти зборвам сега јас,Не ојде по ПАРИТЕ!!

Па што ти зборвам сега јас,Не ојде по ПАРИТЕ!!
Чоек споредуш екипа од светска класа со просечен англиски клуб.
Да беа Барса и Манчестер во игра и Барса да нудеа повеќе пари, шо мислиш за кој ке потпишеше?

Чоек споредуш екипа од светска класа со просечен англиски клуб.
Да беа Барса и Манчестер во игра и Барса да нудеа повеќе пари, шо мислиш за кој ке потпишеше?
A бе дено после стрелецот си втор најголем негативец (искрено не ме свакај погрешно само те анализирам).:smir: А ако му понудеа тогаш ке видевме кај ке отидеше. А од кај си па ти сигурен дека ке потпишеше за Барса???

A бе дено после стрелецот си втор најголем негативец (искрено не ме свакај погрешно само те анализирам).:smir: А ако му понудеа тогаш ке видевме кај ке отидеше. А од кај си па ти сигурен дека ке потпишеше за Барса???
Не сум негативец, само размислувам реално. Нејкам да летам во облаци наменети да стојат од медиумите.
Не сум сигурен дека ке потпишеше за Барса, ама гледам секој втор пишува Берба не е за парите и се нервирам. Ако не е за парите, што не зима иста плата како во Тотенхем?
Луѓе кои не играат за парите се Гигс,Невил,Сколс.Од поранешните Солскјер,Шерингам,Кин,Бат и тн. Многу се. Прајте разлика од овие што ги наброав до тие како бербатов,Робињо,Лампард,Роналдо и тн. :salut:

По се изгледа во зимскиот трансфер период Манчестер Сити ке понуди 190 милиони за Роналдо :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom