Star Trek Online f2p

• Креатор на темата Креатор на темата Fr3aker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
54
Локација
Охрид
Барав тема за играва, ама не можев да најдам. Играва од 17 Јануари 2012 година е бесплатна за играње. За разлика од повеќето онлајн игри што преминаа во бесплатни, кај STO ограничувањата што ги имаат играчите што одбрале бесплатно да ја играат се незначителни. Ја играм неколку дена, графички е одлична, не побарува звер машина, јас ја играм на лаптоп, има добра игривост. Уште од самиот почеток добивате мисии кои не се состојат од уби 10 од ова уби 10 од она. Ме интересира дали други од форумов ја играат и какви им се впечатоците

Да ставеше по некој линк до официјална страна и некој гејмплеј видео, не ќе беше лошо.

као и секој треки манијак - веднаш ќе биде тоа опробано

Подобро да бидеш силуван од вујко ти него да го играш овој измет.

Толку хејт не ќе е на арно.

А јас ова го пробувам.
Концепцијата на ова дело ми делува многу природно да се преточи во игра и тоа во ММО игра. Огромен универзум со бесконечно планети, секој играч си држи свој брод шета по планети и прави работи, слично како во епизодите на телевизиските серии.

Лее што е ова бе 3гига играва хаха не се арни не спуштам додека не видам позитива дека чини играва :D

И на стим ја има, полесно за наоѓање другарчиња и слично.

Full Borg опрема :) ... игра некој ова или само јас се заразив !!!

2012022500001.jpg

Масивен СТ фан сум, ама не можам да си дозволам да почнам да играм. И онака не можам да завршам обврски, ќе заглавам, знам каков сум. Ај ќе зирнам на YouTube некој клип за игривоста. Иначе генерално, СТ игрите биле многу слабо прифатени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom