Стар македонски рап [1995-2003]

e nema strasno :) toa e toa :) pustiv tuka i klip za kasetite :p .... toa sto e na kaseta toa ima dusa :p :P ....... za 20 godini taka kje vikame za cedinjata hahahahahaha ali kaseta si e kaseta DAMNNNN!N!!!! Sekjavam se koga gi prevrtuvavme so molivce hahahah brkneme u dupkata i ako e sestoagolen molivo on ulava u dupkite i si vrtes kasetata hahahahahahahh leleeeeeeeeeeeee ebati kjefo :) ...... da ti se seram na cednijata :p ......... nogu jako bese so kaseti, i se si mislam deka taj ШУМОЛЕСТ zvuk na kasetite mi bese nogu kul be :) ... jebiga, shushte po malko, zvuko ne bese detalen ama pak cudna mokj ima muzikata na kaseta hahahahahahahh .... pozz

Пентиум 3 најпрва верзија, касета со western музика - ја бришеше брат ми и го земаше радиото, го местеше до компјутерот и ги снимаше САФ (претходно неколку песни земени од ЦД- на некој другар и ставени во компјутер, ни режач, ни ништо..) а јас не смеев да писнам за да не ме сними и мене и после ќефој, слушај ги на стар walkman и во кола додека одевме на одмор во Грција, им ја сулававме главата на моите, хаха. Пред едно десет години, прв пат кога се запознав со рап музиката. 2002/3 година :D интересни спомени..

Мислам дека овој период го одбележуваат легендиве

а не видов од нив ништо постирано :D

Кој има цела колекција од САФистите нека ми прати по ПП, благодарам.

Јас сум 98', ми треба нешто старошколско срање бидејќи новите и баш не ги бива... :/

Чиста Околина, Уличен Ритам, Most Wanted, Црна Тачка, цареви се сите...

Да пишам и овде: Линк/торент за симињање албуми од Чиста Околина, Уличен Ритам, Клан Исток... на ПМ ако може. Фала!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom