Стан или куќа?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Stan,podobro za odrzuvanje,mozes da si go sredis bombona,i kuka e dobro pogotovo so dobar dvor,no treba mnogu poveke odrzavanje

Ziveam vo kuka momentalno,a imam ziveeno i vo stan pa od tie dve definitivno izbiram KUKA!!!

Па у куќа нормално затоа шо моеш да праиш шо сакаш без некој комшиа да ти се раздерава цел ден а и имаш своја соба :)

каков стан бе куќа дефинитивно свој двор свој газда

како маленка живеах во куќа а саа живеам во стан така да јас сакам повеке да сум во куќа оти еднш кога пуштих гасна музика дојдеа и ми се распискаа :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: и не сакам веќе да живеам во стан досадно е

Кај и да одам во куќа да бидам.
Нема никаква споредба, куќата е каде каде подобро место за мене.
Додека жената и децата се на поле, јас со шатганка и лаптоп во рака, уживам во природата, свежиот воздух, цвркотот на пилињата и препелкањето на прасињата.
Никогаш не би можел да живеам во стан имав студентско искуство со станови, не би сакал да се повтори.
Куќа, фамилија.

mislam deka tuka nema sto da se sporeduva, kuka si e kuka...

ziveam u stan i bi izbrala kuka
mozda zaso mi e zdosadeno od stanot
sakam nekoj ubava golema kuka so golem dvor moze i bazence ne e loso

Amanda напиша:
ziveam u stan i bi izbrala kuka
mozda zaso mi e zdosadeno od stanot
sakam nekoj ubava golema kuka so golem dvor moze i bazence ne e loso

Се сложувам со тебе и јас живеам во стан а копнеам да имам куќа и се надевам дека еден ден ке ми оствари тоа......па добро може и базен ама и не мора важно е да има голеееем двор и многу животни.......:icon_lol:

Urban_Mover напиша:
Се сложувам со тебе и јас живеам во стан а копнеам да имам куќа и се надевам дека еден ден ке ми оствари тоа......па добро може и базен ама и не мора важно е да има голеееем двор и многу животни.......:icon_lol:
ДО мојава куќа има слободен плац а преку 2 куќи и фудбалско игралиште ако ти одговара пиши.

Иначе сум живеел во два различни стана па сеа на крај у куќа и е дефинитивно боље си праиш шо сакаш без да размислуеш дали комшијата спие па да ти дое на врата и да мрчи

Spored mene definitivno kukja ..privatnost ,rokanje muzika do daska :) , mozes gol da setas po dvor

Јас живеам во куќа и секако дека е подобро од стан не дека сум живеел во стам ама приватноста е дупло поголема и можеш што сакаш да правиш а не тие подтебе или надтебе да ти викаат не викај не тропај намали музика и слично што е проблем кај некој од мојте дргуари..

Преферирам за куќа, свое дворче, гаража и се друго, и поголема е куќата од станот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom