Сродни студии за постдипломски

• Креатор на темата Креатор на темата mond
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 мај 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Zdravo mene me interesira kako odi toa so izbiranje srodni studii za postdiplomski neli moze da se zapise na postdiplomski so sakas bez razlika sto si studiral eve na primer jas so filoloski - germanski sto bi odela na postdiplomski

Zdravo mene me interesira kako odi toa so izbiranje srodni studii za postdiplomski neli moze da se zapise na postdiplomski so sakas bez razlika sto si studiral eve na primer jas so filoloski - germanski sto bi odela na postdiplomski

нешо као овластен судски преведувач и толкувач?
уствари ..мислам дека тоа му доаѓа 2-3 испити плус ..

Можеш и економија...

Кај нас дојде една од политички науки сакала постдипломски применета хемија да запише, овие на студентски се отепаа од смеење. :D Така да ако сакаш природни науки, не би можела.

eve na primer jas so filoloski - germanski sto bi odela na postdiplomski
Кај нас дојде една од политички науки сакала постдипломски применета хемија да запише, овие на студентски се отепаа од смеење. :D Така да ако сакаш природни науки, не би можела.
И технички науки нема да може, треба поткрепа да се има барем малку од малку.

Факултетите на бит-пазар само за Вас, највеќе одговараат.

Сега неможе?? :О
леле порано можело ете пример мајка ми од нутриционизам после неколку години откако завршила се запиша на постдипломски на социјална психологија или нешто такво беше...

Сега неможе?? :О
леле порано можело ете пример мајка ми од нутриционизам после неколку години откако завршила се запиша на постдипломски на социјална психологија или нешто такво беше...
Во Македонија се може, нашата младина е универзална. Незнам дали може или не, мада на постдипломски секаде бараат предзнаење од струката, посебно во природните науки.
Нутриционизам во Македонија нема. :)

Во Македонија се може, нашата младина е универзална. Незнам дали може или не, мада на постдипломски секаде бараат предзнаење од струката, посебно во природните науки.
Нутриционизам во Македонија нема. :)
ИМА! Под технолошки факултет.Инаку тогаш немало,па таа студирала во Србија :D

ИМА! Под технолошки факултет.Инаку тогаш немало,па таа студирала во Србија :D

Биотехнологија, прехрамбена технологија, не е исто што и нутриционизам во тоа сум сигурен.
Сега многу забегуваат по факултетиве, незнам што им е работава, се шуткаат 2-3 години на еден, па уште 1 на друг и после се стручњаци.

a moze li nesto na praven ili pak na pr sportski menadzment

Биотехнологија, прехрамбена технологија, не е исто што и нутриционизам во тоа сум сигурен.
Сега многу забегуваат по факултетиве, незнам што им е работава, се шуткаат 2-3 години на еден, па уште 1 на друг и после се стручњаци.
Не не си има смер нутриционизам сега во Штип сум сигурен дека има на др место незнам! :D

a moze li nesto na praven ili pak na pr sportski menadzment
Најдобро, прошетај се до факултетиве и прашај, ако ти дозволат, запиши.
Не не си има смер нутриционизам сега во Штип сум сигурен дека има на др место незнам! :D
Уреду је друже, во Штип и квантна механика може да отворат! Имаше нешто за храна и искрана во Велес од штипскиот, ама незнам дали фунционира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom