I
Intex
Гостин
Дјуд, сакам да ти пишам некоја кул честитка, ама маме му ебеш, не ми иде тоа од рака, оти не сум ни јас кул личност. 
Ама ето, тоа шо ќе ти го посакам барем ќе биде искрено, со љубов кажано, и многу позитивна енергија.
Нека е среќен 19-тиот. Камо и јас да дочекам.
Ќе дочекам, те дупчам.
Имај многу романтични моменти со жена ти, со која се надевам ќе го дочекаш и 20-тиот, а и стотиот некогаш. Се надевам и со пура у рака, и жена ти до тебе ќе бидеш на стотиот, и пра внуци да ти трчаат низ куќата. Ама и шупа да е не е страшно, со жена до тебе ќе си. 
Торта нема, касне испораката од продавница, а и не верувам дека у 12 работи било која продавница, освен Тобако за цигари да купиш, или ризли.
Да си ми здрав и жив, паметен, и убав биди бе, не е на лошо и тоа.
П.С. Ако следната има крај на светот, тој ќе ти е последен, освен ако не избегаме у Џерманија.
П.П.С. Те дупчев прееска на телефон, не ти ја мислам 3 дена пораката.

Ама ето, тоа шо ќе ти го посакам барем ќе биде искрено, со љубов кажано, и многу позитивна енергија.
Нека е среќен 19-тиот. Камо и јас да дочекам.

Торта нема, касне испораката од продавница, а и не верувам дека у 12 работи било која продавница, освен Тобако за цигари да купиш, или ризли.
Да си ми здрав и жив, паметен, и убав биди бе, не е на лошо и тоа.
П.С. Ако следната има крај на светот, тој ќе ти е последен, освен ако не избегаме у Џерманија.

П.П.С. Те дупчев прееска на телефон, не ти ја мислам 3 дена пораката.