Среќен роденден Red John

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти честитам додека не ми ја наместиш братучедка ти.
Плус, не ти е денес роденден, туку утре, Тале ги измешал брзините малку :D

На оваа тема нема да има доскочица од мене кон Ред Џон како што сте навикнати да гледате по форумов, затоа што на утрешниот ден е родена една од најголемите личности во мојот живот. Најголемите!

Тие што не го знаете Мацко не знаете каков човек не познавате. Немам видено таква смисла за хумор собрана во некој човек сплотена со добрина и максимално висока совест. Со Пејо правевме муабет пред некое време, дека сме среќни што го знаеме Мацко. :) уште не ми е верно дека е година дена постар од мене а ја видов личната карта :eek:
Бетмен, среќен роденден, како што ти пишав, умот да те крепи оти тоа е најважно, да извадиш од гол уште милион топки и конечно со Пејо да земете плејстејшн од кај Бајруш. :)

Sreken rodenden Red John :) Ti posakucam se naj najdobro u zhivoto :)

Мачор, среќен роденден и се најубаво. Едно вакво че ти врши работа.
elena-gheorghe1.jpg

Мора да се надоврзам на @Ilumious со таква смисла за хумор, да беше мааааалку поубав, какви се не женски ќе вртеше

Вака, невин :(

Не ти честитам додека не ми ја наместиш братучедка ти.
Плус, не ти е денес роденден, туку утре, Тале ги измешал брзините малку :D
Mu ja otvoriv den porano , ZA INAET !!! :D

На оваа тема нема да има доскочица од мене кон Ред Џон како што сте навикнати да гледате по форумов, затоа што на утрешниот ден е родена една од најголемите личности во мојот живот. Најголемите!

Тие што не го знаете Мацко не знаете каков човек не познавате. Немам видено таква смисла за хумор собрана во некој човек сплотена со добрина и максимално висока совест. Со Пејо правевме муабет пред некое време, дека сме среќни што го знаеме Мацко. :) уште не ми е верно дека е година дена постар од мене а ја видов личната карта :eek:
Бетмен, среќен роденден, како што ти пишав, умот да те крепи оти тоа е најважно, да извадиш од гол уште милион топки и конечно со Пејо да земете плејстејшн од кај Бајруш. :)

D0rZmXq.gif

Фала дечки и девојки на честитките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom