Среќен роденден Ред Девил!

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден и се` најубоо :)

Уруп еден ретардиран низаеден!

:)
Пошо се Викаш Ангел а се презиваш Девил мислам дека треба да си напраиш двоен јузер, МисјеСатори... плус може ќе ја ќариш ЛејдиСатори и ќе имате мали саторични дигимончиња. Него остај тоа, нека те прати добро здравје, убаво расположени и љубов во следните 365 дена.

Еве ти и поклон, т.е. некои веќе ти го дадоа ама овој е посебен. Сега излегов од под туш па еве пошо и Николина беше со мене, сакаше да те поздрави. Ако го лижеш мониторот во пределот на грудите(шлагот) доволно долго, ќе и се видат брадавиците.

golanikolinapisekvu6.jpg

Поголема сум поголемаа :baeh:

E јас сум поголема од двајцата лалалалаллалаа:baeh:

Happy_Birthday_Fingers.jpg

и голем да растиш и да растиш... и растиш...:vozbud:
и сите желби да ти се исполнет и таму сите да ги свртиш...
и ај све најубо незнам појќе шо да пишам
:back:
окич докич киссич

ajmo happy birthday od mene zelba ako nemas zenska da si fatis:helou::helou::helou::helou:

Фала ви на сите, многу ми значат честиткиве затоа што се од луѓе што ги сакам и почитувам. Не ни знаете колку ми значат. Фала уште 100 пати.

Конзумирај Водка во големи дози и имај секс:sekss: во различни пози!

Среќен Роденден

Ајдеее менчестер....среќен нека ти е брате:)

СРЕКЕН РОДЕНДЕН

HAPPY BIRTHDAY
TO YOU
BRCNI PRST
U
STRUJU

HAPPY BIRTHDAY
TO YOU

HAPPY BIRTHDAY

TO

YOUUUUUUUUUU!

срекен роденден со мало задоцнување сите желби да ти се исполнат и одмори малце од учење

Среќен роденден брат, све најубоо :)

Фала ви на сите, многу ми значат честиткиве затоа што се од луѓе што ги сакам и почитувам. Не ни знаете колку ми значат. Фала уште 100 пати.

Малку доцнам ...

Малку повеќе али нема везе, и без тоа си ретардиран па не сфаќаш. ЕЈ ВИДИ сФаќаш напишав со Ф.:pos:

Иначе среќен роденден ретарду глуп, идиот, перверзник, сајбер дудлач и сите други лоши работи. Да ти се множат годините, и со секоја година се повеќе да се губиш во светот на имагинарното. ( ова како звучи у пм ):pos:

Абе ај ти посакувам се најубаво.:smir:

П.С И престани да дудлаш кај моето девојче.:bip:

П.П.С Да се надеваме дека нема да ја однесеш Македонија на последното место во ЧАРАЗАЈ. И среќно таму да се вратиш во суперлига и да те дупат сите.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom