Среќен Роденден Пеам на свадби!!

• Креатор на темата Креатор на темата Красулка
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга моја,

Сега имаш 21 и можеш да си купиш алкохол со сите земји. Cheers to that!
Не би знаела што да ти посакам, кога и онака сите оние рандум честитки се застапени во твојот живот. Здравјето, фала богу си го имаш, љубовта цвета, професијата уште повеќе, така да би ти посакала сите овие работи да продолжат да се дел од твоето секојдневие.
Не би можела да опишам со зборови колку сум пресреќна што покрај себе имам особа како тебе, и иако не сме 24/7 заедно како порано, тоа придонесува уште повеќе да те ценам и да се радувам на моментите кога сме заедно. Не би знаела што би правела без тебе, ама знам дека никогаш нема да дознаам, така да cheers to eternity with you:)

Нека ти е среќен и оваа година роденденот и те сакам превише и то.
Другото во живо :)

cakes+dec+1736.jpg

Среќен роденден и од мене =)
На ист ден сме родени :giggle:

Хепи брдеј, здравје за едно 10тина година (се надевам) ќе средиме работам да ми пееш на сваба. Многу здравје, среќа и љубов... и многу успех во кариерата.

Миле Паника за Вашата телевизија.

Среќен роденден и се најдобро :)

Среќен роденден и се најдобро
3321264392_b89d581e0d.jpg

Среќен роденден и на двајцата славеници.Да не куртулите од среќа и памет во глава сега сте постари за една година.

Среќен роденден ј0!
И торта да ме частиш, for real!

Пеам на свадби поволно. Гратис, фотка со кумот и јатрвата.

А бе..... знаеш... 21 ти е као Black russian во америка. И таму го викаат џек.
Или па као 18 годишно цицалче во америка.
Или па као.... Ај шо е битно. Битно е дека денес полниш 21 години. Ееееееј више ниси мала.Сеа моеш комотно да НЕ подјебаваш џандари секаде во светот. Не ти ги препорачуем Гвантанамо и Илиноис.
(Шо ми мене?)

Него...шо да ти посакам сеа..... (се мисли)
Ај овака. Шо пари имаш? Ми се шиткаат желби. Или па немаш... Добро, вака и онака гратис ги даам. За другарчиња као тебе увек ги чувам најдобрите. Ти само побарај, ја посакуем. А оној горе исполнува. И знаеш ја и он пакт ќе сковаме само што повеќе желби да ти се исполнат.

Сентименти не ми се пукаат ама сфати го овој пасус као таков. Знаеш и зашо.

За крај, само еден СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Среќен роденден и се најубаво.
Иначе пеам на родендени ако си заинтересирана.

Среќен роденеден.

p.s И јас како ГосподНеМразиСите сакам од тортата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom