Среќен роденден Пчелка!

• Креатор на темата Креатор на темата PoolGirl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Дур чекам да ми се покажет слични теми на оваја, и дур се чудам шо мајка барал Фантом да и отворит на Авојд д Војд, се мислам како да ја почнам честиткава, ама почетоците не се битни, така?

На крај краева, ми бегаше во петто на одмори, зш не сум зборвела, и седев сама ко удрена по гла, ама сегашниов момент све покриват. :)))
Иако за пет-шеесет години ќе сме набрчкани бабиња со полно приказни за раскажвење на внучињата и во глата ќе ни се вртет серии и рецепти, јас секоаш на нас ќе мислам ко дечиња шо может да не прекинет со разглабање нови и нови теми дур не се разденит, и пак не се сноќит, и пак не се разденит... Океј, ја сфативме поентава.
Зато би те зела со мене сегде, чак и на пуст остров. Некој би зеле мобилен, некој телевизор, некој греалка, некој сарма ама јас тебе, пошо на луѓе без љубов им се скратвет животите. И без јадење, да, ама секоаш можам да те зготвам. :pipi:

Најсреќен роденден Енче, све најубо во животов, да ти се множет со сто прекрасните моменти, шо и онака не се малку, да продолжиш да шириш позитивна енергија и да си опружена со најкежуал луѓе, од љубов и среќа да не куртулиш, и пари за бизнисот да имат.
Те сакам. :smir:

happybirthdayfullh.jpg

П.С. Ми текна зш и отворил тема. :vozbud:

Пчелкице... :)

Ми течит носов, а јас мислам на тебе... колку убаво. Среќен роденден пуфче најубо, све да ти се исполнит.

Нејќам да си прајш и да јајш толку големи бедој за безвезни и прилично небитни работи, радви се на позначајните и понекогаш подалечните од тебе. :)
Биди храбра ко досеа, идај ни почесто и радувај не` ко Радован.
Те сакам ногу, држи се таму идам за некој месец. (ова последново ко војска да си ојдена). Да се дружиме уш миљон години, сигурен сум дека немат да ми се здосадит никоаш.

Уш еднаш среќен роденден.. :back:

Среќен роденден Пчелке, голема да растиш, помалце да пејш „Елко елко“, појќе смеење и метење во глата, здрава права весела... И не се занесви сеа пошо порасна, пошо че те срама! :back::back:

Среќен роденден, УБАВО девојче, да си среќна, здрава, насмеана и луда и позитивна како што те знам јас! Сите моменти во животот да ти го одземаат здивот и нека животот ти подари најубави спомени!:srekenrodenden:
Гушка најсилна!
:back:

Среќен роденден и се најубаво П4ели4ке :D :smir:

Ај среќен роденден се најубаво:wink:

среќен роденден и се најубаво :smir:

Ај ти ветувам дека од денес не си веќе малото пуфче... :)

Најсреќен роденден :smir:

Златна најсреќен ти роденден. :vozbud:
Најголема да растеш :) Од убајни да не куртулиш :)
Среќна, весела и насмеана да бидеш и заљубена... во животот де :)))

:back:

Среќен роденден...:smir::smir::smir:

Сречан роџендан и се најубаво:):)

Среќен роденден и се најубаво. :)

Среќен роденден, се најјубо:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom