И конечно дојде денот што го чекавме цела година 
За некого 21 Октомври нема никакво значење, но ти на овој ден стануваш ГОМЕЛА :back:
Нај Нај Нај Нај Нај среќен 18-ти роденден Монке и добредојде во светот на ГОМЕЛИТЕ. Отсега нема веќе заебанции, само сериозен муабет ќе тераме
Се заебавам бе, да си го тераш животот онака како што сакаш. Остани си позитивна каква што си, добра и паметна како што секоја друга може да посака, чувај си ги другарките блиску до тебе и секако љубовта да ти цвета како и досега, и да останеш сакана како што си. Да се навратам малку и на учењето
Не сум жив ако не те искарам, ама мора малку повеќе да ја дружиш математиката, па на крај и колешка да ми станеш на ПМФ
Скраја да е, несакам да ти перат мозок уште на млади години :icon_mrgr :icon_cool Ти посакувам годинава да поминеш полесно кај Сузе, да си загрееш столче и да положиш матура за после да можеш да им држиш адвокатски лекции на професорине на правен. Знам дека ќе бидеш одлична адвокатка, и уште сега сум радосен што најдов некој што ќе ме вади од џандарски каши :icon_mrgr Истотака, да си поминеш најубаво на годинешнава матура, и секако собериме за партнер и така сум младолик, па нема ни да знаат дека сум завршил опред три години
Како и секогаш најважно е здравјето. Ти посакувам да те следат помалку настинки, и што побрзо да си ги средиш живците од забите да не те снајде мојата штрба судбина :icon_mrgr За крај да ти пожелам и успех во одбојкарски води, да го носиш гордо дресот на РЈК, па ако прават проблем судии тука сме да решиме ситуација
, како и повеќе титули на Реал. И не ме терај да почнам да навивам за вас, пошто ако го направам тоа, Реал нема да види титула во следниве двеста години...
Дај боже да ги лапнете сите титули годинава (ама да ни ја пуштите втората утакмица на Риазор...).
Зафучев сериозност во постов, али тоа е кога се работи за личноста која највеќе ја поштуем. Среќен роденден уште милијарда патиииииииииии, да си ми жива и здрава уште милијарда години :back:
И да заборавив, што повеќе ишлери да се јадат годинава, и чекам пола торта за мене. Еве ти две од мене, едната за украс, другава за да фрлиш некоја калорија (штета што не е Васина...).
[/IMG]
П.С. да ти кажам само дека за мене секогаш ќе останеш мала, ако начука 18 годинки
П.П.С. Конечно не ме гони законов
П.П.П.С. Ја отварам темава некоја минута претходно, пошто ако некој изненадно ме претица, му наредувам да ја избрише пошто кршам глави :icon_mrgr
Знам дека не ме бива за честитање родендени, али бар да знаеш дека е од срце честитката
Те сакам :back:

За некого 21 Октомври нема никакво значење, но ти на овој ден стануваш ГОМЕЛА :back:
Нај Нај Нај Нај Нај среќен 18-ти роденден Монке и добредојде во светот на ГОМЕЛИТЕ. Отсега нема веќе заебанции, само сериозен муабет ќе тераме

Дај боже да ги лапнете сите титули годинава (ама да ни ја пуштите втората утакмица на Риазор...).
Зафучев сериозност во постов, али тоа е кога се работи за личноста која највеќе ја поштуем. Среќен роденден уште милијарда патиииииииииии, да си ми жива и здрава уште милијарда години :back:
И да заборавив, што повеќе ишлери да се јадат годинава, и чекам пола торта за мене. Еве ти две од мене, едната за украс, другава за да фрлиш некоја калорија (штета што не е Васина...).

П.С. да ти кажам само дека за мене секогаш ќе останеш мала, ако начука 18 годинки
П.П.С. Конечно не ме гони законов

П.П.П.С. Ја отварам темава некоја минута претходно, пошто ако некој изненадно ме претица, му наредувам да ја избрише пошто кршам глави :icon_mrgr
Знам дека не ме бива за честитање родендени, али бар да знаеш дека е од срце честитката
Те сакам :back: