Среќен роденден La Espanola

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хм, дали ја исцрпив мојата креативност на мсн? Како и да е, знаеш дека ти посакувам се` најнајубаво ... Исто се приклучувам на посакувањето на Тикви4ка за маж во твојот живот ... И немој да ги сакаш луѓето толку, мој совет :). И да те видам среќна, исполнета и сакана :)

Ајде, ајде среќен родендеен! =)

Среќен Роденден:salut:

Среќен роденден и се најубаво

Среќен роденден Дуде. Се најубаво, здравје, радост, среќа, љубов итн, итн, инт.

Среќен роденден и од мене и се најубаво. :)

Сори каснам срц... али сеа ја видов темава... Среќен роденден и се најубаво во твојот живот, многу радост, среќа и љубов...
од се срце, Мики!:smir:

За ова што каснам заслужив три клоци и една рака коса :)стара сум прости ми.
Знаеш дека ти посакувам се најубаво во животот,за љубовта уште повеќе,дека си супер девојче кое не треба да се менува.Сакам да бидеш среќна го заслужуваш тоа,но да свртиш само на секс годинава,од љубов не се живее:vozbud:
И да частиш пивце обавезно!Во добро позната екипа,и плус уште некој(ова на мсн ќе ти го наредам:pos: )

како можеше да заборавам???fuck!!!
еј дуденце не ми се љути што сум изгубен!!!
Среќен роденден и сите можни желби да ти се исполнат,затоа што ти тоа го заслужуваш!!!и оваа година да ти биде 100% поубава и позаљубена и по пијана и полуда и се!
лапнеж од твојот смотан другар!!!

sampff92dc69afe9a9ad.jpg

СрЕќЕн РоДеНдЕн и од мене

i od mene i od mene! Malce KASNAM, ali moram i jas da KASNAM neshto, nema gladen da ti chestitam rodenden!
Epa , aj neka ti e sreken i golema da ni rasnesh i da ti skokame na svadbata.... i taka ..... aj chao

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom